-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
Milyen caller appot tudtok mondani, ami helyettesítheti a Google Phone-t?
Minden telefonomon a Google cuccokat használom SMS-re és névjegyzék kezelésére is, amikkel nincs is gond, de az, hogy nem látom pontosan, hogy kivel, mikor, hány kimenővel / bejövővel / nem fogadott hívással ÉS mennyi ideig telefonáltam, az feltosz. Alig vagy egyáltalán nem lehet ezeket az infókat kigyűrni a Google appból, főképp átlátható módon.
És ha már itt tartunk, érdekel a másik kettőre is ajánlás. Bár a Contacts-szal és a Messages-zel nincs sok bajom, utóbbi tök jól működik az asztali böngészőben is QR kód alapján. Előnyös lehetne valami FDroid-os megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz BitRider #165401 üzenetére
"hogy nem látom pontosan, hogy kivel, mikor, hány kimenővel / bejövővel / nem fogadott hívással ÉS mennyi ideig telefonáltam, "
Igaz nem caller app, de amennyiben az a legfontosabb, hogy kivel, mikor mennyit azaz minden hívásinformációt pontosan szeretnél tudni akkor a [Telefon Analitika] programot ajánlom. -
BitRider
senior tag
válasz TODI1111 #165406 üzenetére
A statisztika rész egyáltalán nem érdekel, csak sokszor ha nem mentem a számokat, akkor abból tudok a hívóra következtetni, hogy épp mennyit beszéltem vele stb, és egyből rábökve szükséges is a hívás normális kezelése (ráadásul Dual SIM-mel és Google fiókkal szinkronizálva). Erre mindenképpen dialer kell.
svgyula: Megpróbálom az APK-t.
[ Szerkesztve ]
-
efi99
őstag
válasz efi99 #165277 üzenetére
Kipróbáltam ezt az Autofi-t, hát nekem leginkább nem csinál semmit. És sajna nem is nagyon találtam alternatívát, nincs is vajon? Weblapos belépést kellene kiváltani vele (név, jelszó, egy pipa, meg egy elfogadás), mert lusta vagyok.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
A True Phone alkalmazásban hol találom meg azt a beállítási lehetőséget, hogy az ismeretlen számról jövő hívásokat blokkolni lehessen?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
DrKapocs
őstag
Egy kérdés: Ti használtok VPN szolgáltatást a készüléketen? Tegnap olvasgattam a témában és feltettem 2 appot. Az egyik a Proton VPN, a másik a Privado VPN; ezt a kettőt a legjobb freek között említik. A Proton korlátlan, de csak 3 szerver és egy eszközön (nem gond, csináltam több regisztrációt a különböző eszközeimnek), míg a Privado 10 GB korlátos, egy eszközön (lásd csináltam több accountot), viszont több free szerver is van. Mindkettő elég jó sebességget hoz. Reklámblokkolás nem érdekel, azt tudja a Brave is, így nem fizetek premiumért. Nem igazán használok nyílt wifit, de fokoznám kicsit a biztonságot. Céges wifit viszont használok és azt nem tudom, hogy azon keresztül ki és mit láthat; támadják is esetenként a céget. Sokan használjuk, franc sem tudja, az ördög nem alszik. Érdekelne a véleményetek, valóban képes lehet a biztonság fokozására (semmi államtitok, nem akar feltörni egy orosz/kínai/amerikai hacker csoport, nincsenek milliárdjaim, stb.) vagy csak illúzió? AES256-ot tud mindkettő.
[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
válasz alex devil #165390 üzenetére
Esteleg ha nincs túl sok WiFi hálózat elmentve, akkor a régi telefonon kérhetsz róluk QR kódot, az újon meg beolvasod.
Amúgy köszi mindenkinek a jelszókezelő tippeket.
-
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz Winnie The P #165416 üzenetére
Én nem használom a TP hívásképernyőit (gyári hívásrögzítés miatt) így ilyenkor a gyári tárcsázó hívószám azonosítója működik.
El tudom képzelni, hogy az ismeretlen számok blokkolása is működne ezzel a megoldással, ha a gyári tátcsázóban beállítod.read-only mode on the forum
-
mobilizmo
Topikgazda
Talán ez, tárcsázóban jobb alul 3 pötty -> Hívás szűrő -> Privát számos hívásokat bepipálni.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Winnie The P
őstag
válasz mobilizmo #165421 üzenetére
Most az van kijelőlve. De, így nincsenek korábbi kontaktok, illetve a következő belépésnél a korábban hívott számok jönnek elő! Meg ugye ez sem privátszám, mivel ott a hívó félnek a száma!Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Winnie The P
őstag
válasz AtHoS #165420 üzenetére
Igen ott be van állítva Samsung S21FE-n. Csak akkor egyik úgymond "felesleges". Minek kétféle tárcsázó!?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Rigormortiis
veterán
válasz DrKapocs #165417 üzenetére
Fene tudja, engem a hideg kiráz ezektől az ingyenes VPN szolgáltatásoktól pláne, ha még korlátlan is. Amikor kellett, inkább előfizettem a NordVPN-re (de kb egy árban van a Surfshark is), promócióval bagóért megvan, és ha már ilyenre adom a fejem, akkor nem mindegy, hogy egy noname, ingyenes sufni-szerveren vagy egy régi, bizonyított prémium szervereken zavarom-e át a teljes adatforgalmamat.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Cs1csó
félisten
válasz Rigormortiis #165425 üzenetére
-
Tökimanó
senior tag
Sehol. Legalábbis én még nem találtam meg, pedig régóta le van töltve. Lehet hogy ez azért van mert a gyári tárcsázóban le lehet tíltani, így aztán felesleges is. Én így használom régóta.
-
crok
Topikgazda
válasz Rigormortiis #165425 üzenetére
&@DrKapocs #165417
A Nord-ra meg úgy alapvetően a VPN-ekre annyit mondok [link] && [link] valamint magánvéleményként: maradjon meg a VPN arra amire való (Virtual Private LAN), minden más vagy átverés és|vagy szürkezónázásra van használva (98+%). Borzasztóan csekély az értelme az előbbi 98+%-on túl R1 user felhasználásra. Persze ott vannak a "szűrők" amivel téged védenek meg (tehát ez tulajdonképpen neked jó). A malware-ektől, scammer-ektől, ransomware-ektől. Mondjuk ezt a szűrést ingyen is meg tudom oldani - de mindegy. Reptéren titkosítatlan WLAN-ra felmenni.. na akkor talán legalább a helyi Hekk Pisták nem próbálkoznak.. nagyon.. de átzavarod a forgalmad egy harmadik félen akik becsszó nem néznek semmibe bele és még csak ki se adják senkinek sőt, még big data elemzést se csinálnak rajta. Ühüm, persze, háthogyne'. -
vacs
veterán
És az Adguard reklám blokkolós vpn app-ot szabad használni?
Sok sok sok évvel ezelőtt vettem örök élet licencet vicces összegért!
Vagy inkább ezt se és pl csak az Adguard DNS-t?[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
crok
Topikgazda
Az nem az AdGuard VPN hanem az AdGuard adblock, ez local VPN és gyak semmi mást nem csinál mint a többi hasonló local VPN-en alapuló adblock alkalmazás, csak jól karban van tartva a "listája" meg nyilván a saját DNS-ét kérdezi. Lehet használni, csak tudja az ember mit használ.. meg hogy miért és egyébként mire jó.
-
Dolphine
addikt
Adguard vagy Blokada?
Van Adguard adblock licenszem, de amikor használtam (évekkel ezelőtt) az volt a tapasztalat, hogy nagyon merítette az akkumulátort.
A Blokada (5) ilyen problémát nem érzékelek.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
crok
Topikgazda
válasz Dolphine #165432 üzenetére
Merülést szerintem már régesrégen javították - én meg pl. a Blokada-t és az új csillivilli subscription model-jét utálom, a hideg futkos a hátamon.. Egyébként meg NextDNS aztán úgy tekergeted magadnak ahogy akarod.. meg amúgy van Reklámblokkolók topik.
-
Tökimanó
senior tag
válasz Winnie The P #165428 üzenetére
Ha esetleg kapsz választ, légyszi oszd meg velünk is! Köszi!
-
BitRider
senior tag
válasz user26 #165436 üzenetére
Igen, mert csak a legutolsó aktivitást jelzi X illetővel, nem pedig az összes bejövő + kimenő aktivitást, plusz azt sem jelzi, hogy mennyi ideig tartott a hívás (bár nálad van pár helyen perc kiírva, nálam érdekes módon nincs). Szóval hiányosnak érzem kissé.
Kifejezetten meg kell nyitnom a Call history-t jobb felül, onnan katt a hívásra, majd call details... tök röhej.
[ Szerkesztve ]
-
user26
senior tag
válasz BitRider #165437 üzenetére
Értem , rendben.
Nekem igaz nincs csillió telszámom, de akikkel valamikor is beszéltem, és az idő elteltével nem töröltem a hívás listát, mind szépen ilyen formában ott van, ki, be, nem fogadott, és jobb oldalt mennyi volt az idő, ahol nincs, ott nem volt "felvéve."Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
AtHoS
nagyúr
válasz Winnie The P #165424 üzenetére
Nálam azért TP, mert a gyári nem tud pár kényelmi szolgáltatási pl. Egy számhoz tartozó hívások csoportosított megjelenítése, névjegy csoportok gyors elérése, több telefonszámmal rendelkező névjegyeknél nem működik az oldalra húzással indított SMS vagy hívásindítás, stb...
read-only mode on the forum
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Melyik kliensel kapok uzenethangot es jelzest a telefonomra a freemail levél érkezésekor?
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz venom8888 #165442 üzenetére
Igen! Itt a kliensek listája ami kezeli! Illetve a beállítások.
#165443 Rigormortiis
Igen és ha a kerítés=kolbász kugli mögül eljönnél még van több száz csak itt Magyaroszágon! Konkrétan nagyjából minden internet szolgáltatónak van saját levelező rendszere is.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz venom8888 #165446 üzenetére
Valami információ félrement! A "kliens" az az alkalmazás amivel használni akarod. Az erre vonatkozó információt pedig a böngészővel weben keresztül (NEM KLIENSEL) bejelenktkezve tudod elérni! 2db linket küldtem. Az elsőnél is ott van a "Levelező kliens beállítása".
De mindkét leírás alapja, hogy weboldalon keresztül belépve(böngésző) kell beállítani az engedélyeket ahhoz, hogy a külső alkalmazás hozzáférjen.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
nyesix
senior tag
Ingyenes akkumulátor töltési ciklus számlálót tudtok ajánlani?
-
Cs1csó
félisten
válasz nyesix #165448 üzenetére
Átlag 2 naponta töltöm, de inkább kevesebb tehát egy évben van 365 nap annak a fele kb. 182 de mivel mondjuk marad ki hébe-hóba mondjuk havonta egyszer tehát akkor évente úgy 170x töltöm a telót.
Azt írják a neten, hogy kb. 300-500 töltési ciklust visel el egy akku és ha jól értem utána már drámaian romolhat a minősége.
Tehát egy új akkuval egy telefon 2-3 évet probléma nélkül vagy akár 5-öt de ott már lehet napi töltés kell.
Amúgy nem kellene nekem sem ilyen sűrűn de nem engedem 30% alá és már 85%-ot eléri akkor jelez és szedem is le a töltőről. Nyilván így elérem azt is, hogy SOHA ne hagyjon cserben a teló és ne kelljen töltőért rohangálni pl. a melóhelyen vagy hogy pl. mert lemerült ne tudjam használni stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Magisk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest