- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Felminősítettek több Pixel telefont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Már megint felbukkant az Exynos 2500
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdvözöllek Síkjáró (Planeswalker) a Magic the Gathering: Arena topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
Topikgazda
Stílus: free 2 play online változata a Magic: The Gathering kártyajátéknak
Célplatformok: PC
Állapot: egyelőre zárt béta, megjelenés valamikor 2018-ban
Weboldal: [link]
A Magic: The Gathering Arena a 2015-ben megjelent Duels-t készül leváltani, azzal a céllal, hogy egy könnyebben kezelhető, rugalmasabb és gyorsabb játékra alkalmas online változata legyen a lassan 25 éves kártyajátéknak.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
Topikgazda
Van egy béta kulcsom, komoly érdeklődőnek szívesen odaadom. A játék már egész jó állapotban van, nemrég jött egy nagyobb frissítés hozzá. Jelenleg az utolsó négy szett van benne (Amonkhet és Ixalan), de a terv szerint a bolti megjelenéssel egy napon jön majd a többi is.
-
erasmus4
csendes tag
Valami tutorial lesz, de AI elleni játékról nem halottam.
Tényleg hiányoznak játékmódok, de cserébe stabil a kliens, és jól működik, bár azért olvasok olyanokat főleg UW deckeknél amikor 100+-os stacknál becrashel a játék.
Az alap megvan mostmár jöhet a többi játékmód.
26-án jön a Dominaria, bekerülnek az eventek, economy rework, rá egy hétre meg élesül a draft.[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
Jó lenn valami replay vagy log megoldás, mert többször volt már, hogy olyan gyorsan történt valami, hogy nem értettem pontosan mi is van. előbb is támadtam egy 5/5-ös trample lénnyel, az ellenfélnek csak egy 3/2-es lénye volt lent, de valamibe mégis belehalt az enyém is, miközben a graveyard-ban nem láttam, hogy bármit is cast-olt volna az ellenfelem.
-
félisten
Ha valakinek van még beta login kódja, azt szívesen venném.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Jól sikerült a stress test.
Nekem le is halt az egész."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Van itt valaki akinek sikerült gold fölé jutni constructed-ben?
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Most néztem a Steam fiókomban, napra pontosan 4 éve vettem a Magic 2015-öt, 81 órát játszottam akkor vele. Abban az nem nyerte el a tetszésem, hogy behozták ezeket a spam-kártyákat, amikkel 1-3 kör alatt számolatlan apró lénnyel szórta tele az ellen a pástot. Szinte esélytelen hatékonyan védekezni ezen módszer ellen, úgyhogy ráuntam egy idő után, elő sem vettem többet. De ezt majd megint kipróbálom, mikor oda kerül.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #12 üzenetére
Egy ~10 éve elég sokat változott a magic, akkortájt tűnt el a counterspell és jött az, hogy a meta lény alapú.
Szerintem sokaknak frusztrálóbb volt az, hogy 30 körön keresztül ül és azt nézi, hogy a másik játékos gondolkodik.Megértem, hogy ezt nehéz kezelni, de inkább ad olyan érzést, hogy van beleszólásod a játék kimenetelébe.
-
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #14 üzenetére
Az nagyon jó volt, anno én is sokat játszottam vele.
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
Össze kéne tennem már végre valami paklit, jelenleg csak annyit csinálok, hogy a Core 2019 alap paklikkal, amit adott játékot csinálgatom a napi feladatokat.
-
félisten
Szerintem:
Onnan indul, hogy 2 színhez legalább kellenek a dual landek ami elviszi az összes wildcardodat.
Nem marad normális lapokra, szóval egy színt érdemes játszani a resetig.
1 színnel nincs nagy variáció, a lényspecifikus(vampire, merfolk, stb) rögtön kiesik, mert az mind több színű.
Én monoblack aggrot játszottam, de nem volt az igazi.
Most vöröset játszom, de a poénból(questhez) összedobált fehér és zöld is egészt jó.A zöldbe kell 4 Llanowar Elves meg 4 Colossal Majesty + még pár földkeresés(Grow from the Ashes pl)
Ha van Lifecrafter's Bestinary
Ami van éppen: nagy 5-6-ért jövő zöld lények és jó vagy.Lényeg, hogy gyorsan lesz sok manád, abból kiteszel nagy lényeket és nyersz.
Ha jön colossal majesty, akkor lapelőnyöd is van.
Én még szeretem a branchwood armort, de azért az viszonylag kockázatos.
(kilövik a lénnyel együtt 2 kártyát buksz)"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
ldave
Topikgazda
Tegnap szembejött egy olyan pakli, ami ellen még nem játszottam. Kék deck, arra épült, hogy a paklim lapjait eldobassa a temetőbe. 2:1-ra végül nyertem, de azt a játszmát, amikor kikaptam, minden összejött neki, az utolsó körömben 21 lapom tette át a temetőbe és azzal elfogyott a paklim, nem tudtam húzni lapot köröm elején.
-
ldave
Topikgazda
Bronz tier 1, ami gondolom a legalja, olyan paklikkal jönnek szembe, hogy nem hiszem el, hogy mit keresnek ott. Vagy a matchmaking szar, vagy valami nincs rendben a tier beosztással.
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
válasz Dr.F.E.R.I. #25 üzenetére
Gondolom a vevő nem keverte bele a paklijába
-
félisten
A shopban az árak nettó árak.
-
félisten
Here's how to get Full Art Lands in MTG Arena into your decks!
Go into your Deck Build in Arena.
Search for "Forest", "Plains", etc.
Click the three bar slider.
Click "RESET" and then click away
Full Art Lands are now yours to use!Videó (beletekertem mert 1 percig semmiről nem beszél)
-
félisten
Játszik valaki aktívan vagy csak magamat szórakoztatom, ha leírom a tapasztalataimat?
-
ldave
Topikgazda
-
félisten
Alapból monoblack aggrot játszottam, ez el is vitt olyan Silver háromig, de ott vége volt.
Igazság szerint lehet, hogy jobban is mehetett volna, de sok kártyám hiányzik és nem is az igazi a deck.Akkor váltottam vörösre, ezzel Silver egyig jutottam, de elkezdtem sorozatosan manát halni és berageltem, akkor ratkam össze a WB vampire decket.
Sokkal stabilabb, de a control deckek ellen nem elég gyors, minden mást viszon sokkal jobban vitt.
Mivel kb. 3-ból kettő control deck így ez egy csomó wildcard elpazarlása után feladtam és visszatértem a monoredhez.Azóta leszokta ma Free Play-ről is, mert hülyeségekkel játszanak és a random manahalás azonnal loss, szóval már csak Competitive Play-t játszom.
Közben a kalózokat kivágtam a deckből és wizardokra cseréltem.
Egyetlen deckkel van problémám, ez a nagy zöld lényes móka, de a Soul-Scar Mage és a Kari Zev's Expertise egészen kezelhető szintre hozta a dolgot.
Mindkettőből kéne még 1-1.Side(ebbe még nagyon sok minden kéne, csak össze van dobálva pár dolog ami hasznos lehet)
-
ldave
Topikgazda
Én az szoktam, hogy a napi feladatokat valamelyik gyári paklival oldom meg és ha összejön az ezer gold, akkor veszek egy M19 csomagot, hátha bejön valami jó myhtic, amire lehetne paklik építeni.
Most egy monoblack zombi paklin kezdtem el dolgozni, jött minap két Death Baron és Liliana's Mastery is van mellé, azon gondolkozom hogy a négy mythic wildcard-om betoljam-e ebbe az ötletbe.
-
félisten
Megnézed, hogy mi a meta és az ellen kezdesz pakli építeni.
Szerintem azokat érdemes bontogatni amiből UC kell, esetleg amiből rare, de nagyon minimális az esélye, hogy pont az esik.
Hosszú távon biztos, hogy dual landes boostert fogok bontani az 1000 goldból.Szerintem érdemes bent tartani az 500 goldos questeket és nem megcsinálni.
-
félisten
Rájöttem, hogy leginkább az esti időszakban 19-22 körül érdemes játszani.
A kevés player miatt nem talál megfelelő ellenfeleket és túl nagy szintkülönbséggel rak össze.
Ha nyerek, kapok kb. 1,5 pixel előrehaladást, ha veszítek, akkor meg oda egy bő harmad szintem.Gondolkoztam azon is, hogy kéne csinálni egy másodlagos accountot, hogy több fél decket tudjak játszani.
-
félisten
Néha nagyon gyenge pakli is tudnak hihetetlen jól jönni.
Most olvasgattam a meta-t, nagyon jön fel a Turbo Fog(végtelen kört csinál nagyon sokára, addig meg minden körben kijátszik egy prevent all combat damage lapot)
Ami nagyon erős még a midrange Red kicsi feketével.
Te mivel szeretsz játszani?
[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
Most mono black zombi paklival játszom, de még nem az igazi, csak wildcard-ot még nem mertem költeni, pedig azt kéne párat, pl Planeswalker lapok ellen valami nagyon hiányzik, Vraska's Contempt jó lenne pár darab. Meg a fő lapokból is jó lenne még pár példány.
Amúgy általában a fekete alapú paklikkal játszom, ennek csak annyi az oka, hogy még nagyon régen, amikor gimiben haverral elkezdtünk játszani, akkor egymás között így osztottuk be a színeket, ő vitte a zöld lapokat, én a feketéket[ Szerkesztve ]
-
csiak
tag
Kezdő Magic játékosok hogyan tudják megtanulni az alapokat az Arena-n keresztül?
Gondolok itt a kártyák ismeretére, és a pakli összeállításra. Mert az alapból kapott paklik nem a legerősebbek véleményem szerint"Sok loot disznót győz!"
-
félisten
Kb. az alábbi deckek lehetnek:
- aggro
- midrange
- control
- comboEzeknek nyilván vannak változatai, meg színkombinációk, de ezek az alapkoncepciók.
A zombie pakli valami midrange dolog lehet úgy sacc/kb.(#44) csiak: Mire vagy kíváncsi?
Decklistákra?
Legutóbbi PTQ:[link]Arenaban silver közepéig kb. bármi életképes lehet, de afölött erősen javasolt valami topdeck amit úgy érzel, hogy szeretsz játszani.
-
ldave
Topikgazda
Az lenne a terv benne, hogy csak zombie lények vannak és a Liliana kártyával ezeket a temetőbe dobva jön a +2/-2 életerő, majd onnan behozva őket a csatatérre, egymás erősítve 3-5 erejű lényeg lesznek. Megtámogatva pár destroy lappal.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Liliből az a jó amelyik +1-ért zombie tokeneket csinál, az a baj szerintem leginkább ezzel, hogy zombik nem elég agresszívek és ha kilövik a +1/+1-et adó lényed, akkor meg vagy lőve.
A vámpírok valamivel jobbak, de az a deck is nagyon instabil.
Pedig ott van lifelink és 4-ért kapsz 3 tokent, meg enchantment, meg enchantment ami kezel bármit 4-ért."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest