- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz zeon.hu #164599 üzenetére
/android/data/com.zhiliaoapp.musically
/android/media/com.zhiliaoapp.musically
Ezt a kettőt is megnézném pl. (egy rendes filekezelővel ami tud rá API call-t hogy kérjen ehhez hozzáférést, MiXPlorer, Solid, Material Files, X-Plore, TC, etc. de az említett storage analyzer-ek is belenéznek oda).
-
crok
Topikgazda
válasz 7Sony7 #164600 üzenetére
Az a baj hogy régi rajta a droid és azóta rohadtsok dolog változott a Play Services-el kapcsolatban.. itt leginkább a Project Mainline-ra gondolok..
Mivel most volt factory reset úgy veszem hely az van (ha nincs akkor legyen).
Idő legyen relatív pontos hogy a cert-ek érvényességével ne lehessen gond.
Google Play Services-t keresd meg az alkalmazások listájában (rendszeralkalmazások megjelenítését igencsak be kell majd kapcsolnod hogy látható legyen) és force-close && cache- + adattörlés, frissítésestől mindenestől. Play Store && Google Services Framework ugyanígy. Letöltések nevű alkalmazás(ok) ugyanígy. Majd restart. Meg lehet még próbálni hogy a Play Services-t letiltod meg visszaállítod, az is szokott segíteni néha. A nethozzáférés lehetőleg ne legyen "adblocker-el szűrt" nehogy valamelyik régi Play-hez tartozó DNS kérést ne oldja fel rendesen ami benne van a tiltólistában..Ha ezután legalább a Play Store megnyílik (esetleg most is megy azért?) akkor [ez a Google Play Services linkje] ezzel meg tudod nyitni a Play Store-ban és ha ad fel frissíést akkor innen is meg lehet próbálni frissíteni vagy kézzel APKMirror-ról pl.
De van erre hivatalos útmutató is meg egy remek XDA guide is - bár ahogy nézem ugyanez van leírva ott is.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Sziasztok, pénteken orvosi kivizsgálás céljából hosszabb útra mennék, e célból szerintetek melyik navigációs alkalmazás a megfelelőbb? Google Maps vagy Sygic? A héten mindkettőt próbálgattam párszor rövidebb távon, fontos lenne melyik a pontosabb, megbízhatóbb netes kapcsolat mellett (Poco X3 Pro, android 13, MIUI 14-es telefonon használva)? Köszi a tanácsot.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
DrKapocs
őstag
válasz junior11 #164605 üzenetére
Én mostanában egy csomó navigációs appot kipróbáltam, hogy számomra melyik lenne a legjobb. Írtam is pár kommentet ennek kapcsán máshol.
Arra jöttem rá, hogy nincs egy olyan, ami tökéletes navi app lenne (számomra):
- Waze: nagyon jó, de a sávinfó még nem az igazi az iGO-hoz képest. Ráadásul jobban melegszik tőle a telefon. A háttérből jól navigál.
- Maps: számomra túl fapados, de az összes poi benne van. Ez is jó a háttérben. Gyalogos navigációra a legjobb.
- Sygic: vannak benne jó dolgok, de a hangnavigáció, az borzasztó. Ezen nem tudok túllépni, borzasztó.
- iGO PAL: full extrás, számomra majdnem a tökéletes navi, csak nem lehet rávenni a háttérnavira a Samsungomon. Talán majd jön egy frissebb frissebb apk belőle.
- iGO (Playes): Csak a próba verzió volt fenn. Fájóan buta, de navigál a háttérből.
- Luna: tényleg szép, nagy lehetőség van benne. A háttérből ez sem navigált, bár nagyon érdekes volt a jelenség. Megszólalt a háttérből, de szerintem csak saccolta, hogy kb. hol járok, mert nem volt pontos a bemondás. Olyan, mintha nem kapna gps pozíciót a háttérben. Egy idő után pedig már nem is saccolt. Egyszerűen a pongo skinben nem tudtam kikapcsolni az elhagyott kamerák utáni hangjelzést, illetve az animált rendőrt sem. Úgy emlékszem az "xx település közelében jársz" -t sikerült. Mivel ez sem navigált a háttérből, így maradt a jó öreg PAL. Viszont a sávinfo jó benne.
- OsmAnd: akciós, gondoltam kipróbálom. Az első tervezés után ment a kukába. 30 éve nem lehet az adott helyen balra fordulni. Simán bedurrantott volna egy bal kanyart... na ilyen navi nem kell.
- Petal maps: Ígéretes, de időre van még szüksége. Sebesség túllépésre nem igazán figyelmeztet, ilyen szempontból gyenge. Sok helyen nincs megengedett max. sebesség információjuk szerintem. Nem is tudom melyik a jobb, az, hogy nincs jelzés (mert nincs adat) vagy az állandó fals jelzések tömege (pl. iGO-ban)... lehet az előbbi. A TTS is hagy némi kívánnivalót maga után. Az komolyabb hiányosság, hogy nem lehet beállítani egyszerre az alábbi útvonaltervezési szűréseket (autópályák elkerülése ÉS fizetőkapuk elkerülése ÉS kompok elkerülése ÉS leggyorsabb út stb, stb.); csak egyet lehet kiválasztani ezek közül. Ebből következően 3 perc vélt előnyért minden felé elvinne. Jeleztem, azt mondták, hogy egyelőre túlzottan leterhelné a szervert, de rajta van a frissítési listán. Közepesnek mondanám jelenleg, de megéri figyelni rá, jó lehet.Ha csak egyet mondhatnék, akkor talán a legjobb a Waze.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz DrKapocs #164606 üzenetére
Én meg vagyok elégedve a Sygic-el, szeretem hogy mutatja hogy minek a közelében járok ha úton vagyok és mutatja hogy van-e a közelemben benzinkút, bolt ahol lehet enni, inni, stb. (amit beállítottam hogy mutasson). Én a Maps-et utálom amiatt hogy a térképen számomra zavaró hogy nem a nyíl eleje hanem a inkább közepe a van ott "ahol vagy" ami talán jó ha az ember gyalogosan használja de kocsival navigálva engem zavar, hogy pl. a kocsi rég bent van a kereszteződésben mikor már fordulni kellett volna.. nem tudom jobban leírni de nem szeretem, Egerben jártamban jól megszivattam magam párszor a körforgalomban. A másik, hogy a sokadik telefonon játsza azt, hogy "fejjel lefele" navigál Olyan, mintha az észak-dél irányt felcserélné vagy fejjel lefele lenne a vagy "fordítva" lenne a nyíl a map-en de természetesen normálisan tartod a telefon.. előre mész és "visszafelé" haladsz a map-en.. Ezt sokszor "meggyógyítja" egy automatikus forgatás ki-bekapcsolás és|vagy egy iránytű kalibrálás.. de 10 percnél nem tart tovább. Viszont egyelőre úgy látom csak gyalogosan jön elő.. De nálam bejött a másik kettő is amit említettem fentebb, offline szerintem mindkettő nagyon jó de a Sygic a legjobb - számomra.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
Sygic: "menj tovább a legközelebbi útig, majd haladj ennek az irányába észak". Na én ezekkel az utasításokkal nem tudok mit kezdeni. Főleg úgy, hogy az iGO, Waze, Maps normális TTS utasításokat tud adni. De tény, hogy vannak benne jó dolgok. Ez a navi dolog tényleg olyan, hogy kinek a pap, kinek a paplan.
Here: Még anno a magyarországi megjelenésekor próbáltam ki. A házunk előtti rendőrlámpánál nem lehet jobbra fordulni, talán soha nem is lehetett, erre már nem emlékszem pontosan. Erre az első tervezésnél egy jobb kanyart javasolt, ott, ahol nem lehetett. Egyből töröltem. Ennek sok-sok éve, azóta biztos fejlődött, de én nem próbáltam.
Magic: Nem is hallottam még róla. -
efi99
őstag
válasz DrKapocs #164606 üzenetére
Azt azért ne felejtsük el, hogy a navi "jósága" nagyrészt a térképtől függ. Ezek közül több pl az Openstreetmap-et használja, amit nem profik készítenek és sztochasztikus, hogy mit mikor javítanak, ha változik valami. Nagyon jó viszont házszámozásban (már ahol van), mert muszáj beírni szerkesztéskor, míg a sokszor agyonajnározott Google map, vagy a TomTom a sarkokat tudja rendesen, közte meg általában "interpolál", így hajmeresztő dolgok jönnek ki.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Van egy Huawei T5 tabletem, amivel már nem kompatibilis az hbo max app. Ennek ellenére feltettem apk-ból, ami sikerült is, de nincs ikonja, így nem tudom elindítani. Ha rákeresek play store-ba nem hozza fel, de a chrome keresőbe megjeleníti, de ott is azt írja, hogy már nem kompatibilis, így onnan se tudom elindítani. Hogy lehetne működésre bírni?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #164612 üzenetére
Megoldva.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
poirot
őstag
válasz MikeWazowski #164613 üzenetére
Ne hogy eláruld a megoldást, had szenvedjen más is.
-
szabi__memo
nagyúr
-
Indiant
addikt
válasz szabi__memo #164616 üzenetére
Röhögős smiley.
-
MikeWazowski
veterán
válasz poirot #164614 üzenetére
Elnézést kérek, már írom is, hogyan sikerült működésre bírni.
A megoldás az volt, hogy feltettem az app gallery-t, ahol még elérhető. Onnan telepítettem és flottul működik is. Persze előtte törölnöm kellett az apk-ból telepített változatot.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
mancer7151
tag
válasz szabi__memo #164616 üzenetére
Asszem a "Good f.cking luck mate" ide helyénvaló
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Youtube vanced működő verzió van valahol? Google - ban csomó kamu oldal jön be és nem tudom melyik a jó.
-
törölt tag
Szeretnék az androidos (12) okostelefonomra egy mozgó háttérképet. Valami márkás automata órát. Lehet fizetős is. Tudtok ilyet mutatni?
-
crok
Topikgazda
válasz Imi1981 #164620 üzenetére
Vanced működő már régen nem lesz ami megbízhatóan működik - viszont ReVanced van.. abból is van előre gyártott akár. [link] görgess a Lustáknak részhez, ott j-ch vagy cuynu vagy a shekhawat2 féle mehet nyugodtan. Ha Android 7 akkor cuynu. Ha van root akkor mehet a Magisk modul is, ha nincs akkor a non-root + microG, azt is találsz ott a leírásban.
-
Winnie The P
őstag
-
törölt tag
válasz Winnie The P #164624 üzenetére
Van. Nekem nem olyan kell. Valami fizetős gyönyörű, folyó másodpercmutatóval, stb.
-
Magnat
veterán
Üdv,
valakinek van ötlete, miért különbözik a Gboard ugyanazon layoutja (magyar -> magyar) telefonon és tableten?
Tablet:
Telefon:
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
válasz joelke HU #164632 üzenetére
Jah igen köszi, de nem erre gondoltam ... egyiken van külön "í", másikon nincs ... azon viszont van külön "ü", ami az elsőn nincs.... ami főleg azért sem logikus, mert "o", "ó", "ö", "ő" mind vannak külön ... sokkal jobb lett volna, ha csak "ö", meg "o" lenne, de lenne "u" és "ü" is ... de leginkább az lenne jó, ha egységes lenne a kettő.
-
törölt tag
válasz zeon.hu #164629 üzenetére
Próbáltam újat készíteni, de igen kevés eszköz áll rendelkezésre. Például mutató fajták, vagy dátum, stb. Van ebből fizetős szetkesztő is, amiben több minden van? Egyébként próbáknék beimportálni és továbbszerkeszteni valamit. De import opció eleve nincs is. Tudnál ebben segíteni? Jöhetne magánba is a válaszod.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz #51444992 #164636 üzenetére
4-5 éve használtam utoljára, már kiesett sajnos. Akkor is főleg már kész órákat használtam. Mióta pedig Samsung Galaxy órám van, arra teszek számlapokat a Samu saját app-jával.
Nézd meg a fejlesztő további alkalmazásait, hátha van tutorial vagy bővített szerkesztő is neki.
De még XDA, Reddit oldalakon is érdemes lehet körülnézni.
Talán itt az Android homescreen topikban még használja valaki: [link][ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Bferibörs
addikt
válasz karldergroße #164640 üzenetére
De nem ilyen volt!! Kb. 2 hete lett ilyen.
Nézd meg a képeket,tableten is olyan volt mint a telón, 2 héttel ezelőtt:
[kép]Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
PROTRON
addikt
válasz Viktor0610 #164192 üzenetére
Köszi a segítséget.
Ezt az "AVL Pro Avtivirus & Security"-t hogyan találom meg? Mert ha ezt beírom play aruházra, megtalálja az Avastot, meg a sima AVL-t.
Ezutóbbit felraktam.
Megtalálta, hogy a Telekom, meg az MVMnext applikációk potenciális veszélyek, de egyébként semmit.
Azóta is rendszeresen visszatelepül a "Basketball" app, amit olyankor meg is talál mint veszély forrás, le is töröl.
Miközben valami háttérben futó sz.r folyton weblapokat nyitogat a chromeban.
Tegnap meg éjfélkor bekapcsoltam az adott telefonon a wifi-t, 5 percel később azt látom hogy "hivás folyamatban 1 perc 02 sec"...persze azonnal kinyomtam.
Az a fura, hogy nem jelenik meg a híváslistában, de se viber se whatsapp nincs azon a telefonon.
AVL még mindig nem talál semmit.
De most egy másik, android12 telefonon a Telekom hivatalos appot és a menetrend appot is törlendő kockázatnak tartja.Másik kérdés:
Mi ez a "Joom" app amit nem tudok ki írtani egy teljesen friss android 12-es Realme c31-ről? Még csak alig telepítettem rá dolgokat.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Magnat
veterán
válasz karldergroße #164640 üzenetére
Nem igazán, mert ahogy a kolléga is mondja, eddig egyforma volt, ráadásul nem is konzekvensen kevesebb a gomb telefonon, mert ott pl van külön Ü, míg tableten nincsen.
-
Magnat
veterán
válasz Magnat #164645 üzenetére
Egyébként felteszem, h ehhez lehet köze: https://9to5google.com/2022/10/10/gboard-android-tablet/ csak sztem a magyar layout mostanában lett kész és vmi félkegyelműre bízták, aki találomra választotta ki, melyik betűnek legyen dedikált billentyűje.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
-
svgyula
addikt
válasz PROTRON #164644 üzenetére
Szia! Sajna neked kell végignézni az alkalmazások engedélyeit! Van olyan rész ahol megtalálod pl melyik alkalmzás milyen hálózatot használhat! Nem kell megijedni ha letiltod és utána mégis kell. Általában ilyenkor visít Aztán van olyan rész az alkalmazásokon belül ami plusz!! az egyedi engedélyeket mutatja! Nyilván a tárcsázón(bármit is használsz) semminek nem adok engedélyt hívás kezdeményezésre, sms küldésre! Azt a játékot valamelyik play-ról letöltött alkalmazás hozza magával! bele van drótozva, hogy az indítás után telepítse! Na ilyenek az "ingyenes" alkalmazások...
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
PROTRON
addikt
válasz svgyula #164648 üzenetére
Ez az hogy már semmi sincs telepítve erre az adott telefonra, csak kíváncsi vagyok hol bújkál a kaki.
245 huf van azon a feltöltőkártyás telefonszámlán, 43 mb mobilnettel.
Nincs rajta már mobil bank se, de pár hete valóban kaptam egy SMS-t hogy "íme a gmail fiók belépési kódja"...épp nem akartam bejelentkezni idegen PC-ről.A beállítások "Alkalmazásengedélyek" fülön a "Hívásindításhoz" csak a messengernek, meg a AVL vírusírtónak van engedélye...hmmm...lehet még is a vírusírtó lesz a ludas.
Viszont találtam egy olyat is hogy "Hívásnapló törlése" itt meg a "SHAREit" playstoreból letöltött app szerepel, gyorsan ki is vettem a pipáját.
Na bekapcsolom a wifi-t, megnézzük mit akar ez a scammer-tolvaj.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest