- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz sopruk #132386 üzenetére
Én még soha nem láttam olyat, hogy egy értesítés (bármilyen alkalmazásból származzék is) csak úgy eltűnne. Azok addig vannak ott, amíg én nem csinálok velük valamit, nem? Hiszen ez a lényege az egész rendszernek. Vagy ezt te is általánosságban írod, és nem az aCalendar kapcsán?
:a:
-
beg
veterán
Telegram X akart lenni, csak elfordult + jellé, előfordul. Szerintem nem volt bonyolult rájönni.
Amúgy meg egy röpke google keresés és kiderül mi a különbség: [link][ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
bigdady
nagyúr
Ez az X nekem elég ratyinak tűnik ezzel a sok animációval stb-vel olyan kopointásnak tűnik
-
veterán
Samsung Email-ben véletlen rányomtam az új email létrehozásánál a címzett hozzáadáskor, hogy "többet ne ajánlja fel ezt az email címet" az x gombnál. Hogy lehet ezt visszavonni?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Somatom
veterán
Ööö... miért menne akkor jobban? Attól, hogy én tudnék angolul, max. nekem menne jobban az alkalmazás kezelése. De, ettől nem lenne több kontaktom, akikkel ezen az alkalmazáson keresztül kommunikálhatnék. Ahhoz nekik kellene tudniuk angolul.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
beg
veterán
válasz seger #132415 üzenetére
Én pedig arra céloztam, hogy én pl. a telefonomat is angol lokációval használom, ezáltal az összes alkalmazást is. Rajtam kívül nagyon sokan vannak még így, és aki csak a magyarítás hiánya miatt dob el egy kíváló appot, az lehet lemarad sok mindenről a lokalizáció hiányára hivatkozva. Rengeteg olyan app van, ami google fordítóval lett "magyar", úgyhogy inkább nem kérek belőle.
De ettől függetlenül értem az álláspontodat.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Somatom
veterán
Csak arra tudok reagálni, amit leírsz, a vágányaidat nem ismerhetem. Bevallottam már többször, hogy gyenge az angolom. De, ha egy tyúklábas recovery -vel elboldogultam, akkor sztem egy Telegram szintű alkalmazással hottentottául is símán elboldogulnék. De, azt nem hiszem, hogy ez segítene azokon, akiknek még Magyarul is tanulniuk kéne a kezelését. Pl. a 80 éves nagynénémen.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
veterán
-
Krystal_s
addikt
válasz zsoltzsolt #132423 üzenetére
Egy LG G Pad tableten néztem, 4.4.2 KK rendszer...
Régebbi droidon nen lehet engedélyeket állítani? -
veterán
válasz zsoltzsolt #132423 üzenetére
Az LG és a KK teljesen egyértelmű. A hosszú képernyő miatt nem voltam benne biztos, hogy tab e vagy csak szerkesztve van e a kép. De azért nem vagyok rossz, na ...... off vége.
Jó, mondjuk a tab is látszik...béna vagyok.
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
crok
Topikgazda
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak.
Átmenetileg egy Samsung Galaxy J6-ot kezdtem használni, tegnap vettem át.Működésre akarom bírni az Adhell vagy a noSABS applikációt.
Adhell nem működik rajta. Korábbi és legfrisebb verzió sem. Kidob, bezáródik az app. És még az aktivációját is elfelejti.
Tegnap estéről ma reggelig működött a noSABS 1.0.0
Ma reggel viszont elfelejtette, hogy tegnap aktiváltam.
Azóta restart, wipe cache, több verzió... Mindent próbáltam. De "license activation is failed" üzenetet kapok. Nem tudom működésre bírni.Mi lehet a gond és teendő? Tudna valaki tanácsot adni?
EnterR Fórumtárs a SGS8 topicban azt tanácsolta, hogy NotSABS-al ne próbálkozzak, letiltja a KNOX pár nap elteltével.
Akkor marad az Adhell, ami eddig az S7 készülékemen kiválóan tette a dolgát. Itt viszont valami nem megy.
-
S.J.
tag
sziasztok!
letoltottem egy hangoskonyvet, de mp3 ban fel van darabolva, es a cimei hosszuak,ekezetesek. nem talaltam olyan mp3 lejatszot, ami sorrendben jatszana le. olyan mintha a veget levagna a cimnek, es az eleje alapjan meg jo sorrendben van, de a veget nem nezi es emiatt kusza
mas ebook al nincs ilyen gond, sorrendben jatsza le. 10 programot kiprobaltam mar veletlenszeruen, egyiken sem jo
remlem erhetoen sikerult leirnom
-
sopruk
senior tag
válasz kiraly.andra #132401 üzenetére
Igen, csak általánosságban írtam. Régen nekem a gyári G. naptár nagyon nem jött be, azért kerestem vmi normálisat, és ahogy fogalmazott, hogy átsiklik felette az ember, gondoltam neki sem jön be. Azóta olvastam itt, hogy talán már az is használhatóbb...
-
nagyúr
válasz Jakesz #132388 üzenetére
A Jó öreg Blackberry Messenger egyéni, egyéni titkos, csoportok (igen széles tudáskészlettel) továbbá hang és videót is tud. Évek óta használatban van nálam.
Nem szükséges hozzá a telefonos regisztráció, és nem vesz fel mindenkit minden áron a kontaktokhoz, plusz ugye, ha más rajta van - nem kapcsol ösze azonnal kényszeresen mint pl a viper.
A másik népszerű alkalmazás a Telegram. Nálam az X verzió....
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
kezman
őstag
válasz sopruk #132440 üzenetére
Igen használható, több értesítés is beállítható(huawei p smart 8.0) nincs is vele gond de én valmi másra gondoltam, ami jelez autómatice emlékeztetőkor, bárhol vagyok a menübe vagy épp alszik a tel, mindegy megoldom gyárival, egyébként se szeretem a külső appokat ha van gyári.😁
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
nagyúr
-
zsoltip
őstag
válasz zsoltip #132433 üzenetére
Nos, úgy fest, a Gidano által módosított Adhell 3.1.1.254 verzió, több "rendszergazdai" jogot kér magának. A Security felett is módosítási jogot kér, amiben ugyebár a KNOX védelem működik. (Ezt persze enable és disable állással is próbáltam).
Kértem új KNOX kulcsot a SEAP honlapon.
És láss csodát, úgy fest működik a dolog. -
DonMarco
aktív tag
Üdv ! A Youtube Vanced-et használnám,de újabban nem működik vele a castolás a samu tv-re... Másnál is ez a helyzet aki használja ezt az apk-ot ? (A sima youtube alkalmazással műkszik csak a fárasztó reklámok kit érdekelnek.. )
-
MODERÁTOR
-
DonMarco
aktív tag
válasz Viktor0610 #132446 üzenetére
A 13.50.52 a legújabb ( tudtommal) de ezzel sem műkszik..
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van olyan program amivel meglehet nézni, hogy pontosan melyik program az amelyik rezgőértesítést küld?
(Ezzel a problémával küzdök, ami azóta is fennáll.)Üdv,
PetiEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
crok
Topikgazda
válasz pvt.peter #132448 üzenetére
Esetleg..
MIUI hidden settings appot tedd fel - nyisd meg - megfelelő Android verzió tabot nyisd meg - harmadik pont / Notification log - aztán böngészheted hogy pontosan mikor pontosan mitől jött-ment értesítés (hátha benne lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Manjaro Linux
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- ASUS nVidia RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB
- Eladó Ryzen 7 5800X3D félkonfig generációváltás miatt!
- Ryzen 5 2600, RX 6600XT stb. (Komplett PC HDD, SSD nélkül)
- Gyönyörű, hibátlan, független Sierra Blue 13 Pro Max 512 Gb!! Beszámítok! Csak a héten, 11.17-ig!!
- VADONATÚJ, felbontott iPad Air M2 (2024) 13", 128 GB asztroszürke számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest