-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
height
aktív tag
Sziasztok!
Mi történt a youtube alkalmazással, hogy állandóan lefagy, eddig soha nem volt ilyen samsung j5 2016os modellen.
Van erre megoldás ? -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Tökimanó
senior tag
válasz Viktor0610 #131456 üzenetére
Ezzel én is így szoktam lenni. De jó ha van mert sosem lehet tudni mikor lesz szükségem valamelyikre
-
WhiteWalker
nagyúr
A képek és mappáival kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Mégpedig , a Simple Gallery (pro) appot használom , van egy fő mappám , legyen a neve 2018 .
Ezen belül van 5 db almappa.
Hogy lehet megoldani , ha egyáltalán lehetséges , hogy csak a 2018-as mappa látszódjon? Ne mutassa a benne lévő 5 almappat , csak ha belépek a 2018-as mappaba akkor jelenitse meg a benne lévőket. Kb mint egy fájl kezelelő ... -
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #131459 üzenetére
Gyorsan átnézve nincs benne ilyen lehetőség szerintem.
Xiaomi 13T
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Viktor0610 #131460 üzenetére
Esetleg másik képnézegető app tud ilyet?
-
crok
Topikgazda
válasz nyisziati #131452 üzenetére
IPv6 atallas/migracio + DNS gondok - ez az ok egyebkent a sok Google nyavajara mostanaban. Pl. egyes backend hostnevekre sokaig nem volt IPv4 cim ("eltunt") csak IPv6 vagy volt de az elso talalat IPv6 volt es nem ment az Android rendszer a kovetkezore (ami IPv4 lett volna amugy), szoval igy egy IPv4-only halozatban ugye elhalalozott egy csomo minden.
-
Fall-N
veterán
válasz WhiteWalker #131461 üzenetére
Programtól függetlenül az adott mappába kell csinálni egy .nomedia fájlt.
-
MODERÁTOR
-
WhiteWalker
nagyúr
-
SharpSA
veterán
Melyik kollázs készítő a legnagyobb tudású, illetve van olyan, amelyikkel utólag is lehet szerkeszteni egy összeállítást? Tehát el lehet menteni szerkeszthető formában is az elkészült kollázst.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
MikeWazowski
veterán
Tényleg vicc, hogy egy értelmes képnézegető nincs... én most a gyári huawei képnézegetővel szívok. A telefonra felmásolt képeket nem látja, csak ha belépek a "minden kép" részébe, amit külön kell megnyitnom... valamint a másik gondom, hogy időrendi sorrendbe naná, hogy nem lehet rendezni a képeket...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MikeWazowski #131468 üzenetére
Páromnak is Huawei van ( p10) , eddig szintén a gyári nézegetőt használta, elvolt vele , de tegnap jött ez a kívánsága - amit fentebb kérdeztem - ,miután elrendezte a képeit a mappáival együtt...
Mondom jó , a gyári egy guano , nézzük meg a Simple Gallery appot , hátha tudja amit szeretne ... De hát ezek szerint ez sem tudja a mappás / almappás dolgot kezelni[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz WhiteWalker #131469 üzenetére
Az a durva hogy simán fizetnék is egy értelmes galéria app-ért de eddig nem találtam semmi jót. Vagyis nem akarok felrakni ötöt hogy próbálgassam, így megvarom míg valaki tanácsol vmit... Hátha van egy jó ami nagyjából tud mindent.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
vadorzó
tag
Üdv.,
Korábban találkoztam olyan alkalmazással, ami az illetéktelen egyéneket, akik a telefont fel akarnák oldani lefotózza. Valaki megmondaná plz, hogy mi ennek a neve? Köszi.
You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
Csápájev
őstag
Arra van esetleg valami ötletetek,hogy egy egyébként gyors telefonnál (xiaomi note 3se) miért van az,hogy a facebook oldalak olykor nehezen nyílnak meg?
Rámegyek az indexre pl és baromi nehezen jönnek be a bejegyzések,máskor meg simán.
bejön az oldal és nem engedi legörgetni.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Az összefoglalóban is szereplő F-Stop Gallery-ben ha a beágyazott mappákat választod, akkor pont úgy mutatja, ahogy te szeretnéd. Persze az ingyenesben ez úgy látom, hogy nincs benne, de most féláron van hozzá a kulcs.
Sokáig keresgéltem én is egy normális galéria alkalmazást, aztán rátaláltam erre és jelenleg nincs olyan igényem, amit ez ne elégítene ki.
Szerk: Ja és van benne Dropbox, Google Drive és Samba kliens is, így nem is kell fizikailag a telefonon lennie a képeknek.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz MikeWazowski #131476 üzenetére
A Google Fotók egyelőre nincs integrálva. Dátum szerint lehet rendezni, akár készítés, akár módosítás szerint is. És még csoportokba is lehet őket rendezni, dátum esetén nap, hét, hónap vagy év szerint.
-
Fall-N
veterán
válasz MikeWazowski #131478 üzenetére
Vegyétek meg, érdemes. Én is megvettem annó meg teljes áron, amikor a csita megvette a szebb napokat megélt QuickPicet.
A másik kedvencem a Moment Gallery, ami még nem teljesen kész. Lesz benne Google fotó integráció és felhő tárhely támogatás.
-
philoxenia
MODERÁTOR
RTL Most-on nem lehet beforgatni fekvőbe a képet, vagy csak nekem nem megy
HUAWEI MediaPad M3-on? -
MODERÁTOR
válasz philoxenia #131481 üzenetére
Nekem Xiaomi Redmi Note 5-ön simán elfordul, ezzel egy időben teljes képernyőre is teszi.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #131483 üzenetére
Megnézem mindjárt a telefonon is, a tableten indulás után a fekvőből elfordult....
P20 Pro-n simán fordul a teljes képernyőre váltáskor fekvőbe a kép...[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #131486 üzenetére
Az Owncloud -nak még a nevében is benne van az, hogy "felhő". Az a "bizonyos", több éves QuickPic ismeri. Egy NAS nem egy ökör ára. Sztem nem én vagyok az egyetlen Androidos user, akinek saját szervere van otthon. Nem tartok innovatívnak egy olyan galéria alkalmazást, ami nem tud képeket megjeleníteni egy külső hálón levő NAS -ról.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Bozek
nagyúr
válasz Somatom #131487 üzenetére
És? Annyira nehéz belőni egy VPN-t? Főleg, ha van egy NAS. Egyébként ha nincs fix IP-d, akkor nem mész sokra azzal sem, amelyikkel eléred. Ha meg van, akkor szerintem el lehet érni a megosztást, még ha kicsit mókolni is kell vele. Na meg persze ha a portokat nem tiltja a szolgáltató.
De amúgy tényleg a Dropbox-ra és a Drive-ra gondoltam.
-
Somatom
veterán
válasz Bozek #131490 üzenetére
"Egyébként ha nincs fix IP-d, akkor nem mész sokra azzal sem, amelyikkel eléred."
Az owncloud -hoz a NAS gyártója szokta biztosítani a DDNS -t. Nincs fix IP -m, de a portok nyitottak (flottás net, Telenor hálón, 4g router -ben). Ha a Kodi képes WebDAV -ról, FTP -ről videót streamelni, akkor a képek megjelenítése is megoldható lenne.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Fall-N
veterán
válasz MikeWazowski #131488 üzenetére
Persze, ez alap. Lehet mappánként is alkalmazni rá.
Somatom: Viszont a MiXplorer tudja. Igaz nem képnéző, de be lehet állítani, hogy úgy jelenítse meg és van benne beépített képnéző.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
Hali!
Podcast Addict. Kellett csinálnom egy FR-t a telefonomon, újra felraktam az appot, de most csak 99 adást tud betölteni, én meg a régebbi égéstér podcastokat szeretném hallgatni. Valamit kell ehhez állítani? Totál nem rémlik, hogy állítottam volna. 3xx darabnak kéne lennie elméletileg. Köszi, ha van ötlet.
-
kisspall
aktív tag
válasz lsebestyen #131494 üzenetére
Jól működik, 99 van fent. Törölhették a régieket valamiért.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz MikeWazowski #131390 üzenetére
A Flipboard-ot nem ismerem, de a Feedly az ilyesminek tűnik. Én ugyan csak "kintről" adok hozzá hírforrásokat, de van benne tematikus ajánló (böngészés).
:a:
-
kisspall
aktív tag
válasz lsebestyen #131496 üzenetére
Itt még hallgathatóak a régebbiek.
[link] -
kiraly.andra
aktív tag
Az egyetlen root nélküli, univerzális megoldás a Helium, de ehhez is kell asztali gép, rajta szoftver, és azon keresztül (automatikus) ADB engedélykérés. Ez ne ijesszen meg, egyszerű dologról van szó. Azonban nem teljeskörű megoldás, sok alkalmazás adatait nem lehet vele menteni, a Helium fejlesztője szerint gyártói tiltás miatt. És van olyan eset is, amikor csak hibaüzenet jön, hogy nem sikerült a mentés. Ezzel az a legnagyobb gond, hogy nem mondja meg, a mentésre kijelölt 143,58 alkalmazás közül melyik okozza, egyenként kell kipróbálni, mivel van baja.
Olyat is láttam már, hogy nincs hibaüzenet, de a visszatöltéskor nem jönnek vissza az elvileg mentett adatok. Hogy ilyenkor máshol (nem szabványos helyen) volt-e a mentenivaló, vagy egyéb ok áll a jelenség mögött, az nem derült ki (nem foglalkoztam vele).
Szóval többnyire működik, de teljes értékű mentés csak root esetén van.
:a:
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest