- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.J.
tag
sziasztok!:)
whatsupp on ki lehet kapcsolni a messenger féle kis "gyorsikont"? remelem ertitek mirol van szo:)
-
S.J.
tag
sziasztok,
gmail alkalmazasban beleptem szuleim email cimebe, mert megkertek ra, de sehogysem tudom eltavolitani. valaki tudna segiteni?
-
S.J.
tag
sziasztok!
letoltottem egy hangoskonyvet, de mp3 ban fel van darabolva, es a cimei hosszuak,ekezetesek. nem talaltam olyan mp3 lejatszot, ami sorrendben jatszana le. olyan mintha a veget levagna a cimnek, es az eleje alapjan meg jo sorrendben van, de a veget nem nezi es emiatt kusza
mas ebook al nincs ilyen gond, sorrendben jatsza le. 10 programot kiprobaltam mar veletlenszeruen, egyiken sem jo
remlem erhetoen sikerult leirnom
-
S.J.
tag
köszönöm a válaszokat
-
S.J.
tag
Sziasztok!
Milyen programot tudtok ajánlani, ami engedi a youtube számot, videót lejátszani, akkor is ha lezárom a telefont?
-
S.J.
tag
csak iOS-en futó programot meg lehet oldani, hogy andoridon is fusson?
-
S.J.
tag
sziasztok! ios programot lehet telepíteni andoridra valamilyen emulátorral?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest