- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
Jogos.
Akkor nem reklamalok.Ez is igaz.
Akkor jol ereztem, hogy a 2000/ora ilyen szinten kicsit tulloves. Na majd a fonok eldonti.
Apropo, ha valakit erdekel (vagy ismer valakit, akit erdekelhet[junior, senior egysrant]) full time Android es/vagy iOS munka, akkor keressen bizalommal.
-
[KgP].Robot
aktív tag
Egyetertek. Szerintem is jo lenne tisztaban lenni legalabb alap layoutos kerdesekkel vagy egy Activity callbackjeivel. Meg ha csak emlites szintjen is. Ne adj Isten mikor mi hivodik meg.
Nappalin jar a BGE-re(es ott oktat is). Mast nem emlitett.
2000Huf/ora realis egy teljesen kezdonek? Tavaly februar ota Androidozok, elotte volt 9 honap C# es nem sokkal tobb az oradijam. (nettoban KATA-askent)
En is junior vagyok meg, de azert egy tomb vizsgalatot csak nem kell elmagyarazni...
(Vagy eloallhatok a fonoknel nemi emelesre!?!?!?
)
-
-
Bruce1967
tag
köszönöm!
Az egész lényege annyi,hogy egy saját messenger appot szeretnék,egy navigation drawer activityvel de ez most még lényegtelen.csináltam elé egy Login(empty) Launcher, activityt hogy ha azon elfogadja a bejelentkezést akkor értelemszerűen lépjen tovább a messenger navdraw activityére.Mostmár odáig eljutottam hogy nem áll le,behozza a Login activitymet a gombokkal,viszont mikor rámegyek hogy bejelentkezés,fiokot választok és utána nem történik semmi magyarul nem jelentkezik be és még az android studioban is ki van irva hogy login failed pedig van internet permissionom is mert azzal kezdem általában az appot.A futtatásrol annyit hogy mivel amd-s vagyok belső emulatort az sdk nem enged felrakni,igy egy m4 aquán tesztelgettem ami a sajátom volt amig el nem adtam és a helyette levő honor 8 at valamiért nem ismerte fel a studio pedig benn van a debug mod, igy csak ugy tudtam tesztelni ha kiirattam apk ba onnan a telora és telepités,tegnap annyival könnyebb lett hogy barátnőm odaadta a nem használt m4 aquáját igy azzal tudom futtatni, app playerben a nox app playert használom de nem nagyon vagyok oda értük
-
crhis86
tag
Köszi a tippet, de sajnos nem oldotta meg. Muszáj voltam lecserélni egymásba ágyazott ListView-kal, ami nem a legszebb megoldás, de az ExpandableListView összecsukható header feature-ét úgysem használtam volna ki, mindig nyitva lett volna az összes fixen.
Mindegy, köszi mégegyszer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Medence topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged