Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Mindenki iskolában tanul szakmát, ezek 2-4 évesek.
Mindenki aki bármilyen szakmát elvégzett alapokkal végez.
A programozás is ugyanígy van. Van egy pár szakmám...
4-8 év szerintem nudli. Több mint 26 éve sportolok, egy napot se hagytam ki, ez az amihez kell kitartás. 10 év az semmi.Pont ezért kell abba hagynom, mert itt a többség egyfolytában lebeszél, ahelyett hogy a kérdésemre válaszolna.
/Mielőtt félre értés lenne, nem titeket okollak, én saram, nem tudok rájönni, ennyi/
Az csak kifogás hogy vki azért nem tud megtanulni kotlin nyelvet mert előtte nem tanulta meg a basic, c, c++, delphi...stb nyelveket profi szinten. Bármelyikkel lehet kezdeni, és minddel ugyanúgy akad el mindenki ha senkitől se kap segítséget.A programozók nem istenek, ugyanolyan szakma mint bármi más.Nem kell egekig emelni. Minden szakma ugyanolyan fontos, és egy se huuuu, de nagy valami. Kell motiváció és észre se veszi az ember azt a pár évet.
Zsoxx: milyen alapokkal nem foglalkoztam? C64 en basic nyelven programoztam 30 éve, az alap? Vagy csak az az alap amit te tanultál és pont abban a sorrendben?
Vlevi: C -t és C++ -t is elkezdtem a 90es években könyvből, és a java-t is, de nem volt számítógépem, anélkül nehéz volt. Azért nem emlitettem, mert semmilyen szintre nem jutottam, és nem tartom említésre méltónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest