Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az az oracle (sun) jdk. Vagy rosszul tudom?
Szerk.: Aha, szóval a VM-ben van eltérés. Na így már érthető

Előbb-utóbb egyébként valamelyik API levelnél szerintem jó lenne, ha váltanának a 7-es javara a googlenél.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Elnézést, picit félreolvastam, Ti nem magáról a JDK-ról beszéltek, hanem a VM-ről, amiből linuxra van Oracle JDK meg OpenJDK, eléggé megtévesztő módon. Igazából a kódbázis nagyrészben u.a., de az előbbi tartalmaz egy pár zárt forrású binárist. Én linuxon is az előzőt javasolom, gyorsabb, stabilabb. Igaz, hogy egy pár linuxos alkalmazás függősége az OpenJDK...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest