- iPhone topik
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
Igen működik, mikor megtaláltam a hibát. megnéztem az onFocus-al is és úgy is frissíti a listát, nem azzal volt a baj, hogy az outFragment-em nem kapott értesülést róla. Az array adapteremet rontottam el egy csöppet.

És azt hiszem még nem köszöntem meg a segítséget, szóval nagyon szépen köszönöm . Megpróbálom valahogy viszonozni, a segítséget és a rám szánt időt.

-
WonderCSabo
félisten
El lehet fedni a statikus metódusokat, ergó csinálhatsz olyat A.newInstance() egy A példányt adjon vissza, B.newInstance() pedig egy B példányt, de ennek sok előnye nem lenne, azon kívül, hogy egységesen kezeled a neveket. Hogyha öröklődést, és ezekhez kapcsolódó fogalmakat, működéseket, szeretnél, akkor felejtsd el a statikus függvényeket. Az abstract factory valóban jó ötlet arra, hogy ha a legyártást akarod kiszervezni. Itt egy nagyon egyszerű példa van leírva, és Javában megvalósítva, ebből tutira érthető lesz. De akár a Factory method is használható erre a célra. Sőt, a Builder is, bár a példák között talán ez a legbonyolultabb.
Szerk.: Egyébként ez a kérdés inkább a java programozás topikba tartozik. Sőt még akár az általános Programozás topikba is lehetne, mivel a patternek bmilyen nyelven műkődhetnek, de mivel a Java implementáció is érdekes, a Java topik lenne a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest