Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Igen, a menü létrehozása tökéletesen megy. A menüt a fragmenten belül hoztam létre, és szeretném is, ha ott maradhatna. A gond akkor kezdődik, ha egy fragment osztály több példánnyal kapcsolódik be, mert akkor minden példány hozzáadja a saját menüjét. Ez idáig logikus is, de ha remove v. replece-szel elveszem a fragment-példányt (és persze a back-stack-ben sincs), a menüje akkor is megmarad. És - noha nincs már hivatkozás elvileg sehol erre a példányra - a menü az activity újraindítása után is megmarad! Minden indításnál új fragment-példányt adtam egy FrameLayout-ba (az előzőt elvileg eldobtam) és több száz bejegyzésem lett a menüben!
Tudom, vissza lehet szerezni a Fragmentet, a gond csak az, hogy ha egyszer valahova becsatoltam, ugyanazt a példányt (külön időpontban sem!) nem lehet másik Layout-ba becsatolni. Ezért kellene két példány egy fragmentből (külön elrendezésben tehát külön időben) de EGY menüvel egyszerre.
Egyetlen ötletem van: az activity onprepareoptionsmenu-jében ellenőrizni, hogy adott taggal van-e élő fragment, és eszerint betenni a menüt. De ha lehet, a fragmenten BELÜL szeretném a menükérdést megoldani. Csak nem megy…A BackStack kérdés egyszerűbb: az nekem is prímán működik. De ha nincs szükségem az utolsó elmentett transaction példányra, azt hogy tudom "visszajátszás" nélkül eldobni? Vagyis csak levenni a stackról, de nem végrehajtani.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Warships
- LEGO klub
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Dark Souls sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest