- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Sziasztok,
Saját problémámra írtam egy megoldást, de aztán kicsit tovább fejlesztettem hátha mások számára is érdekes lehet. A lényege, hogy egyes készülékek (Android disztribúciók) és hardverek párosításában nem lehet könnyen megoldani, hogy a hardver értesítései DND módban is megjelenjenek, csörömpöljenek. (pl. Redmi telefon + Xiaomi IP kamera). Illetve olyan módon is használható, hogy állandó DND módot tartunk és egy helyről konfigurálva csak a ritka kivételek számára engedjük meg hogy zavarjanak az értesítéseikkel.
Végül is első verzióban elkészült, feltöltöttem és az Android marhaságai miatti bosszankodásokat leszámítva még kedvemre való is volt megvalósítani.
Szerintem még valami értelme is van, túl sok egyéb megoldást nem találtam erre.
Akár tovább is fejleszteném, vagy írnék is még más alkalmazásokat. Ötletem is akadna.
No de ha monetizálni végül is nem sikerül, akkor azért mégis csak jobban járok ha néha flexelek napi 8 órát valami lakatos mellett.
Van köztünk olyan, aki keresett már egy forintot is a Google Playen mint egy személyes fejlesztő?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.habfarago.flexidnd
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3120 Win11 /8Gb RAM/ Érintő kijelző/ 2in1 tablet is /128 GB SSD/ Több órás akkumulátor
- Steam Deck 512GB FULL EXTRÁS CSOMAG ÚJSZERŰ, AJÁNDÉKOKKAL!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest