Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nem, a gemini, chatgpt, copilot és hasonszőrű MI-k, kicsit továbbfejlesztett google kereső, persze ez nagyon leegyszerűsítve, jelenleg arra való, hogy egy fejlesztő dolgát meggyorsítja, viszont semmiképp sem hejjettesíti, sőt, még egy junior-t se fog senior szintre hozni, szal ezzel nem értek el semmit
Vagy egyikőtök elmegy egy képzésre és magára szedi az alapokat feltéve, ha van huzalma hozzá és több idő alatt megcsinálja, vagy fizettek egy 10k+ nem tudom mennyi a maszek órabér egy fejlesztőnek
Esetleg kerestek egy tanulót, és diplomamunkanak eladjátok neki, de ahhoz meg lehet túl komolex
Amúgy én haverom is kitalált egy nagy appot, igazából hasonló de más tematikaba mint amit te említesz, de neked is azt tudom mondani mint neki, hogyha lenne piaca, akkor már megcsinálták volna, vagy már létezik 3-4 verzióba
Amúgy a tietekre tuti hallottam tavaly egy példát, amit eléggé tolnak is, szal nem hiszem hogy jó ötlet
Alapvetően egy ilyen munka 100+ óránál indul komplexitástól függően, szal elég zsebbenyúlós
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Új bontatlan ASUS ROG Keris II Origin vezeték nélküli gamer egér Fehér
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest