Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kutyauto

csendes tag

Sziasztok,

Felküzdöttem magam a Playbe , belső tesztelést csinálok egyelőre. Elég összetett dolog a megjelenés, sok mindent nem értek még belőle tisztán.
    Gondoltam csinálok egy funkciót, ami időnként lefut hogy az ember tudjon értékelést küldeni az applikációból. Az első tesztnél le is futott, de soha többet.
    Aztán olvastam valahol, hogy ha már adott az illető értékelést, akkor többé nem jön az ablak hiába hívogatod. Amúgy is csak központilag szabályozva, olykor olykor fog megjelenni a hívásra.
    Max új csomagnévvel megint feltöltve meg ilyesmi, de olyat nem akarnék, nem olyan egyszerű móka...
    Kár, hogy nem debuggoltam le elsőre, így most nem tudom miből lehetne tudni, hogy adott, vagy nem adott értékelést az ablakban, ha az megjelent. Mert akkor letárolnám és nem is hívogatnám többet ezt a funkciót.
    Ezt az alábbi kódot találtam és építettem be, de nem találok rá infót, hogy az akciót hogyan lehet megtudni :

val reviewManager = ReviewManagerFactory.create(mycontext)
    reviewManager.requestReviewFlow()
    .addOnCompleteListener { task ->
    if (task.isSuccessful) {
    reviewManager.launchReviewFlow(mycontext as MainActivity, task.result)
    .addOnCompleteListener {
    // Continue the normal user flow.
    }
    }
    else {
    // Continue the normal user flow.
    }
    }

Talán ha így hívnám meg:
    val result = manager.launchReviewFlow(currentActivity, task.getResult())..addOnCompleteListener {}
    Akkor a resultban talán lenne valami eredmény, de nem tudom mi lenne ott és most már kipróbálni sem tudom egyszerű módon...

Új hozzászólás Aktív témák