- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Sziasztok,
No, elvileg készen vagyok egy alap változattal. Van itthon egy 2016 os kisebb felbontású Samsungom, azzal elvacakoltam mire azon is futottak és jól megjelentek a dolgok. Még memória korlátba is ütköztem, egyes funkciókat át kellett írnom. Bár elsősorban tanulási céllal csináltam ezt a konkrét játékot , azért nyilván hasznát is szívesen látnám ha van rá mód.
A jelenlegi változat csak lokálisan működik, ergo ha nincs hálózat akkor reklám sem fut, de játszani azt lehet vele. Hogy lehet ebből legjobban kihozni a pontenciálisan benne lévő 10 dollárt?
Látom pl. , hogy a MobAds nem engedélyez Donate gombot meg ilyesmiket. Van-e olyan platform ahová fel lehet tenni Donate gombos, vagy másképp PayPalos fizetést lehetővé tevő verziót és a mobilok is hajlandók megbízhatóként telepíteni az onnan származó cuccot?
Olvasgatok magam is ebben a témában, de ha van valakinek evvel kapcsolatban tapasztalata az érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest