- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Sziasztok,
No, elvileg készen vagyok egy alap változattal. Van itthon egy 2016 os kisebb felbontású Samsungom, azzal elvacakoltam mire azon is futottak és jól megjelentek a dolgok. Még memória korlátba is ütköztem, egyes funkciókat át kellett írnom. Bár elsősorban tanulási céllal csináltam ezt a konkrét játékot , azért nyilván hasznát is szívesen látnám ha van rá mód.
A jelenlegi változat csak lokálisan működik, ergo ha nincs hálózat akkor reklám sem fut, de játszani azt lehet vele. Hogy lehet ebből legjobban kihozni a pontenciálisan benne lévő 10 dollárt?
Látom pl. , hogy a MobAds nem engedélyez Donate gombot meg ilyesmiket. Van-e olyan platform ahová fel lehet tenni Donate gombos, vagy másképp PayPalos fizetést lehetővé tevő verziót és a mobilok is hajlandók megbízhatóként telepíteni az onnan származó cuccot?
Olvasgatok magam is ebben a témában, de ha van valakinek evvel kapcsolatban tapasztalata az érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest