Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• prime_adam

aktív tag

Sziasztok!

Egy kis elméleti segítséget kérnék tőletek, de légyszi csak kíméletesen, mert nem vagyok mobilfejlesztő. :)

Adott egy viszonylag komplex weboldal (frontend React), ahol egy külső payment gateway (Stripe) van használatban. A felület szépen skálázódik mobilra is.

A kérdés, hogy van valami egyszerűbb mód ebből appot csinálni, vagy felejtős? React Native WebView-ra gondoltam, de van egy csomó kérdés, ami nem tiszta:
    - Külső linkeknél hogy akadályozom meg, hogy ne a webview-ba töltődjön, hanem például nyissa meg normál böngészőben?
    - Hogyan tudok webview-ból stripe fizetést indítani? Ugye Google nem fogja elfogadni, ha simán betöltöm a webview-ba (ha egyáltalán lehet) a stripe fizetési oldalát, mert tudtommal app-on belüli vásárláskor a Google Pay-en keresztül történnie a fizetésnek.

Ráadásul nem tudom elfogadja-e a Google és extra munka lenne, hogy offline is betöltsön (PWA?), bár utóbbi a legkisebb gondom.

Másrészről, minden más megoldás (még a React Native portolás) is dupla kódbázist eredményezne, ami nagyban nehezítené a jövőbeli munkát.

Szóval volt köztetek már valaki hasonló helyzetben? Mi lett végül a megoldás?

Új hozzászólás Aktív témák