- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- A Honor profi iPhone másolásban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis elméleti segítséget kérnék tőletek, de légyszi csak kíméletesen, mert nem vagyok mobilfejlesztő.

Adott egy viszonylag komplex weboldal (frontend React), ahol egy külső payment gateway (Stripe) van használatban. A felület szépen skálázódik mobilra is.
A kérdés, hogy van valami egyszerűbb mód ebből appot csinálni, vagy felejtős? React Native WebView-ra gondoltam, de van egy csomó kérdés, ami nem tiszta:
- Külső linkeknél hogy akadályozom meg, hogy ne a webview-ba töltődjön, hanem például nyissa meg normál böngészőben?
- Hogyan tudok webview-ból stripe fizetést indítani? Ugye Google nem fogja elfogadni, ha simán betöltöm a webview-ba (ha egyáltalán lehet) a stripe fizetési oldalát, mert tudtommal app-on belüli vásárláskor a Google Pay-en keresztül történnie a fizetésnek.Ráadásul nem tudom elfogadja-e a Google és extra munka lenne, hogy offline is betöltsön (PWA?), bár utóbbi a legkisebb gondom.
Másrészről, minden más megoldás (még a React Native portolás) is dupla kódbázist eredményezne, ami nagyban nehezítené a jövőbeli munkát.
Szóval volt köztetek már valaki hasonló helyzetben? Mi lett végül a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB magyar vbill új akku gar
- Sörpad bérlés rendezvényekre egyszerűen és megbízhatóan
- Jégkár javítás & horpadás javítás fényezés nélkül (PDR)
- Xiaomi Redmi 13 kártyafüggetlen leárazás!!! AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy A53 5G független újszerű állapotban leárazás!!! AkciÓÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest