Hirdetés
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Szeretnék egy egyszerű appot, ami elsőre mondjuk úgy nézne ki, hogy kiírja egy háttérképre, hogy "hello világ" és max egy oldalnyi lenne.
Ez később oda fejlődne, hogy (akár user által) megadott időközönként feldobja ezt a szöveget értesítésként és megnyitáskor a háttér változna, esetleg app megnyitásakor egy rövid animációt játszana hanggal.
A helló világ szövegek pedig listaszerűen választhatóak lennének magában az appban.
Tudom ez így zavaros, de legyen mondjuk egy viccgyűjtemény az alap, amit bővítenék folyamatosan.Megnéztem az Android Developer oldalt és letöltöttem az Android Studio programot.
Próbáltam létrehozni egy full screen appot egy leírás alapján, de a behelyezett szöveget nem tudom módosítani, illetve van több text mező is, amik felülírják egymást és a háttérképet sem találtam. Illetve hiába volt szöveges és képes leírás, néhány dolog egyszerűen nem volt ott.
Lánykoromban programoztam régi alapnyelveken még DOS alatt
de ez most kínai.
Illetve már abban sem voltam biztos, hogy kotlin vagy java nyelvet válasszak.
Kellene kis útmutatás, hogy merre induljak ebben a modern világban.
Tudok guglizni meg youtubeot használni, de hátha van valami elérhető egyszerű leírás, hogyan kezdjek neki először a tudásom, utána pedig az app építésének.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de ez most kínai.