- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Szeretnék egy egyszerű appot, ami elsőre mondjuk úgy nézne ki, hogy kiírja egy háttérképre, hogy "hello világ" és max egy oldalnyi lenne.
Ez később oda fejlődne, hogy (akár user által) megadott időközönként feldobja ezt a szöveget értesítésként és megnyitáskor a háttér változna, esetleg app megnyitásakor egy rövid animációt játszana hanggal.
A helló világ szövegek pedig listaszerűen választhatóak lennének magában az appban.
Tudom ez így zavaros, de legyen mondjuk egy viccgyűjtemény az alap, amit bővítenék folyamatosan.Megnéztem az Android Developer oldalt és letöltöttem az Android Studio programot.
Próbáltam létrehozni egy full screen appot egy leírás alapján, de a behelyezett szöveget nem tudom módosítani, illetve van több text mező is, amik felülírják egymást és a háttérképet sem találtam. Illetve hiába volt szöveges és képes leírás, néhány dolog egyszerűen nem volt ott.
Lánykoromban programoztam régi alapnyelveken még DOS alatt
de ez most kínai.
Illetve már abban sem voltam biztos, hogy kotlin vagy java nyelvet válasszak.
Kellene kis útmutatás, hogy merre induljak ebben a modern világban.
Tudok guglizni meg youtubeot használni, de hátha van valami elérhető egyszerű leírás, hogyan kezdjek neki először a tudásom, utána pedig az app építésének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de ez most kínai.