Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Szeretnék egy egyszerű appot, ami elsőre mondjuk úgy nézne ki, hogy kiírja egy háttérképre, hogy "hello világ" és max egy oldalnyi lenne.
Ez később oda fejlődne, hogy (akár user által) megadott időközönként feldobja ezt a szöveget értesítésként és megnyitáskor a háttér változna, esetleg app megnyitásakor egy rövid animációt játszana hanggal.
A helló világ szövegek pedig listaszerűen választhatóak lennének magában az appban.
Tudom ez így zavaros, de legyen mondjuk egy viccgyűjtemény az alap, amit bővítenék folyamatosan.Megnéztem az Android Developer oldalt és letöltöttem az Android Studio programot.
Próbáltam létrehozni egy full screen appot egy leírás alapján, de a behelyezett szöveget nem tudom módosítani, illetve van több text mező is, amik felülírják egymást és a háttérképet sem találtam. Illetve hiába volt szöveges és képes leírás, néhány dolog egyszerűen nem volt ott.
Lánykoromban programoztam régi alapnyelveken még DOS alatt
de ez most kínai.
Illetve már abban sem voltam biztos, hogy kotlin vagy java nyelvet válasszak.
Kellene kis útmutatás, hogy merre induljak ebben a modern világban.
Tudok guglizni meg youtubeot használni, de hátha van valami elérhető egyszerű leírás, hogyan kezdjek neki először a tudásom, utána pedig az app építésének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED monitor topic
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Méltó folytatás, de önmagában is jó: Planet of Lana II: Children of the Leaf
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Újszerű HP EliteBook 640 G11 2028.12.Hó-ig Garis Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD 9nap üzemidővel!
- ASUS Zenbook Flip UX360CA
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Új állapotú Samsung Galaxy S23 Ultra garanciával
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest