Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Ha még nem kezdtél semmi komolyba, nekem van egy-két ötletem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- atomik billentyűzet (magyar párja a kinesa)
- könyvolvasó szótározórésszel, és a kiírt szavakat ki is kérdezi (önbevallásos módon).
- még jobb, ha az olvasó-rész egyúttal szerkesztő is (ld. a régi WordSmith PalmOS alól)
- még jobb, ha a szerkesztő nem (csak) a formátumokkal, hanem a színekkel is kombinál - ez kis képernyőn előnyösebb (ld. ugyanaza a progi)
- még jobb, ha legalább minimális makrólehetőségekkel is bír
- további - akár univerzálisan használható - makrószöveg kezelő (szintén volt PalmOS alatt, de nem emlékszem a nevére). Ez nem makrónyelv, csak előre beírt szövegeket enged fa-struktúra szerűen pillanatok alatt előkeresni.
- további ötlet szövegszerkesztésre - diktafonnal egybeépített szövegszerkesztő. Még olyan programot sem találtam, ahol rendesen lehetne a felvett audiorészben pozícionálni, nem ám olyat, ami egyszerre vesz fel, és egyszerre enged írni - a kettőt összehangolva. ((Fontos megjegyzés: tablet+Bt keyboard pont olyan gyors, mint a nagygép; a fenti kinesa mellett láttam a 200 feletti sebességet, én is 100 körül írok - tehát lehet szöveget írni tableten, sőt telefonon is.))
- más téma: adatbázis kezelő (leginkább egy front-end), DE ami össze van kötve a naptárral és a címtárral (vagy egyebekkel is). Ilyen sincs egy se.
- futás (sport) közben egy mérés mellett kitartásra is buzdító szöveges (svox) szoftver. Pl: "kitartás, már csak 200 m a hegy teteje!"
- folyadék fogyasztást (kalória stb. akár) "mérő" program. Ezt szaknyelven úgy is hívják (ha a másik oldalt is méri a delikvens): vizelet ürítési napló.Ha ez mind kész,még van egy-két ötletem.

A projektek 0-80%-os készültségi fokban részben meg is vannak; érdeklődés esetén szívesen közkincsé teszem. És ha valaki elkészíti, elsőként fogom letölteni a fizetős változatot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)