Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thon73

tag

válasz Gerzsi #2825 üzenetére

Ha még nem kezdtél semmi komolyba, nekem van egy-két ötletem... ;]

- atomik billentyűzet (magyar párja a kinesa)
    - könyvolvasó szótározórésszel, és a kiírt szavakat ki is kérdezi (önbevallásos módon).
    - még jobb, ha az olvasó-rész egyúttal szerkesztő is (ld. a régi WordSmith PalmOS alól)
    - még jobb, ha a szerkesztő nem (csak) a formátumokkal, hanem a színekkel is kombinál - ez kis képernyőn előnyösebb (ld. ugyanaza a progi)
    - még jobb, ha legalább minimális makrólehetőségekkel is bír
    - további - akár univerzálisan használható - makrószöveg kezelő (szintén volt PalmOS alatt, de nem emlékszem a nevére). Ez nem makrónyelv, csak előre beírt szövegeket enged fa-struktúra szerűen pillanatok alatt előkeresni.
    - további ötlet szövegszerkesztésre - diktafonnal egybeépített szövegszerkesztő. Még olyan programot sem találtam, ahol rendesen lehetne a felvett audiorészben pozícionálni, nem ám olyat, ami egyszerre vesz fel, és egyszerre enged írni - a kettőt összehangolva. ((Fontos megjegyzés: tablet+Bt keyboard pont olyan gyors, mint a nagygép; a fenti kinesa mellett láttam a 200 feletti sebességet, én is 100 körül írok - tehát lehet szöveget írni tableten, sőt telefonon is.))
    - más téma: adatbázis kezelő (leginkább egy front-end), DE ami össze van kötve a naptárral és a címtárral (vagy egyebekkel is). Ilyen sincs egy se.
    - futás (sport) közben egy mérés mellett kitartásra is buzdító szöveges (svox) szoftver. Pl: "kitartás, már csak 200 m a hegy teteje!" :D
    - folyadék fogyasztást (kalória stb. akár) "mérő" program. Ezt szaknyelven úgy is hívják (ha a másik oldalt is méri a delikvens): vizelet ürítési napló.

Ha ez mind kész,még van egy-két ötletem. :C

A projektek 0-80%-os készültségi fokban részben meg is vannak; érdeklődés esetén szívesen közkincsé teszem. És ha valaki elkészíti, elsőként fogom letölteni a fizetős változatot!

Új hozzászólás Aktív témák