- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
fntastic
üzenetére
úgy látom hogy ez a bizonyos beérkező átirányított hívás lekezelése nem az android SDK része, hanem a Radio Interface Layer (RIL) nevű modulban helyezkedik el. Ez pedig gyártófügggő dolog. Ez helyezkedik el az android SDK és a linux kernel között. Ez a réteg kapcsolja össze a rádió hardvert és az SDK-t (Telephony).
Amit írtam korábban hogy toast üzenet jelenik meg ha átirányított a hívás az nem minden készüléknél van így. Én egy Samsung Galaxy Note 4-en néztem először és ott jön a toast, Nexus5 esetében viszont nem. Ahogy olvasgatom a neten a Samsungokra jellemző ez a toast üzenet.
Na a kérdésem most egy picit más. Hogyan lehet ehhez a RIL réteghez hozzáférni? Tippem sincs, nem foglalkoztam ilyen mély rendszerszintű programozással még. Ehhez vajon már NDK kell?
Egyébként létezik olyan hogy Samsung Android SDK? Találtam ilyet, de abban a csilivili fícsörök vannak ahogy első blikkre néztem. Lehetséges hogy ha van Samu SDK akkor annak a Telephony osztálya más lehetőségeket is biztosít a stockhoz képest?Itt találtam infot a RIL-ről. Valaki foglalkozott más ilyennel? Konkrétan Note4-re fog kelleni nekem ez a dolog (kb 700 db készüléken futna a szoftver). Mit javasoltok? Merre mozduljak tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs