Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni úgy érzem, mert egy csomó nálam jóval tapasztaltabb programozó gyűlt itt össze!
Adott egy vcard fájl (vcf). Annyi lenne a dolga a kisalkalmazásomnak, hogy ennek a tartalmát tegye be szépen a névjegyzékbe, ahol a felső részen most a saját szám szerepel, alá beszúrva (céges névjegykártya...), de ezt csak az első induláskor. Nem kell a proginak külön kezelőfelület és fontos, hogy csak a factory reset után, tehát ne minden indításra írja újra, egyszer, meg nyilván mikor meg akarják nézni. A vcard-ban vannak képek is attól tartok. Kérek mindenkit, hogy ne indítsunk arról most hitvitát, hogy ennek mi értelme, mert nem az én ötletem volt, én csak elszenvedő alanya vagyok...

Teljesen mindegy amúgy a program nyelv, lehetne C-ben is, hogy bináris legyen és esetleg elindítom script-el a ramdisk alól egyszer... vagy hasonló megoldással. Lehet hogy jó lenne hagyományos apk-t formálni belőle, de ott nem is tudom jelenleg hogyan tüntetném el a minimális kezelőfelületet is... kicsit hülyének érzem magam, nyilván az is vagyok, ehhez. Delphi-ben programoztam sokat, de az Androidba ennyire sem folytam még bele. Jó persze: "Hello world"-ig nem kell visszamennem és az Eclipse sem ismeretlen, de akkor sem vagyok gyakorlott cseppet sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 és DDR5 RAM modulok
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest