- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iOS alkalmazások
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni úgy érzem, mert egy csomó nálam jóval tapasztaltabb programozó gyűlt itt össze!
Adott egy vcard fájl (vcf). Annyi lenne a dolga a kisalkalmazásomnak, hogy ennek a tartalmát tegye be szépen a névjegyzékbe, ahol a felső részen most a saját szám szerepel, alá beszúrva (céges névjegykártya...), de ezt csak az első induláskor. Nem kell a proginak külön kezelőfelület és fontos, hogy csak a factory reset után, tehát ne minden indításra írja újra, egyszer, meg nyilván mikor meg akarják nézni. A vcard-ban vannak képek is attól tartok. Kérek mindenkit, hogy ne indítsunk arról most hitvitát, hogy ennek mi értelme, mert nem az én ötletem volt, én csak elszenvedő alanya vagyok...

Teljesen mindegy amúgy a program nyelv, lehetne C-ben is, hogy bináris legyen és esetleg elindítom script-el a ramdisk alól egyszer... vagy hasonló megoldással. Lehet hogy jó lenne hagyományos apk-t formálni belőle, de ott nem is tudom jelenleg hogyan tüntetném el a minimális kezelőfelületet is... kicsit hülyének érzem magam, nyilván az is vagyok, ehhez. Delphi-ben programoztam sokat, de az Androidba ennyire sem folytam még bele. Jó persze: "Hello world"-ig nem kell visszamennem és az Eclipse sem ismeretlen, de akkor sem vagyok gyakorlott cseppet sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Diablo IV
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE titán ház, zafír üveg
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest