Hirdetés
- iPhone topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
Új hozzászólás Aktív témák
-
El kellett mennem itthonról, úgyhogy csak most volt lehetőségem megnézni. Nincs fenn Eclipse a gépemen, csak Xamarin Studio (és az általa felrakott Android SDK), de parancssorban le tudtam fordítani az anyagot.
Nekem nem fagy le, nem crashel, meg semmi csúnyát nem csinál. Annyit változtattam csak, hogy a libs mappából töröltem a Picassot (UIL mellett felesleges) és a v4 support libet (az appcompat v7-ben is benne van), majd rátettem a Nexus 7-emre és megy.
Egyébként nagyon rossz forma, sőt mondhatni szigorúan tilos bekódolni azt, hogy "/mnt/sdcard". Csak rosszul sülhet el egy olyan telefonon, aminek nincs belső tárhelye és SD kártyája.
Javaslom az Environment osztályt tanulmányozásra.Zedz: Az AsyncTask osztály, amit az esetek döntő többségében ajánlott használni az ilyen háttérben végzett feladatokhoz, alaphelyzetben egy négy háttérszálból álló poolt használ, amit a framework menedzsel. Szóval igen, a droid intézi

Nagyon ritka az, hogy valami külső/belső okból ez a felállás nem jó, és az AsyncTask helyett más megoldást kell keresni. Az viszont például biztos, hogy Thread vagy Timer/TimerTask osztályokat használni mobilon súlyos hiba, mert van erőforrásbarátabb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Arc Raiders
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Nyomtató topik
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Javaslom az