- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, adott ez az osztály, a lényeg, hogy a kód egy másik részén Létrejön egy tömblista Block objektumokkal majd lekérve azok koordinátáit kirajzolja azt... ez így működik is jól rajzolódnak ki ami azt jelenti hogy az x,y koordináták helyesek... viszont ha létrehozok egy Rect-et a koordinátákkal és azt kirajzolom akkor teljesen rossz helyen rajzolódik ki.
Van ötletetek?
*azért nem raktam be a kód többi részét mert ott csak annyi szerepel, hogy canvas.drawRect(...) így itt nem igazán lehet probléma...
**kicsit a koordinátákról a jobb érthetőség kedvéért:
mivel minden négyzet egyforma méretű, úgy oldottam meg a több képernyő méret kezelését, hogy a képernyőt rácsként képzeltem el és ennek a rácsnak ahányadik oszlopában található a négyzet annyiszor a kép mérete a koordináta.
A y = (int) (LevelView.screenBottom - y); azért kell mert alulról felfele rajzolom ki a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon IR Advance C350 + tonerek
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest