Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, adott ez az osztály, a lényeg, hogy a kód egy másik részén Létrejön egy tömblista Block objektumokkal majd lekérve azok koordinátáit kirajzolja azt... ez így működik is jól rajzolódnak ki ami azt jelenti hogy az x,y koordináták helyesek... viszont ha létrehozok egy Rect-et a koordinátákkal és azt kirajzolom akkor teljesen rossz helyen rajzolódik ki.
Van ötletetek?
*azért nem raktam be a kód többi részét mert ott csak annyi szerepel, hogy canvas.drawRect(...) így itt nem igazán lehet probléma...
**kicsit a koordinátákról a jobb érthetőség kedvéért:
mivel minden négyzet egyforma méretű, úgy oldottam meg a több képernyő méret kezelését, hogy a képernyőt rácsként képzeltem el és ennek a rácsnak ahányadik oszlopában található a négyzet annyiszor a kép mérete a koordináta.
A y = (int) (LevelView.screenBottom - y); azért kell mert alulról felfele rajzolom ki a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Pc jó áron! RTX 4060/16GB Ram/1TB SSD/R5 5500
- Budget Gamer pc jó áron! 1660 Super/i5-9400F/16GB RAM
- Lenovo ThinkPad L590 FullHD 1080p IPS - i5-8265U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Windows 11 Pro
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest