- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Discon00b
csendes tag
Üdv!
Szakdoga témának egy mikrokontroller és egy android alkalmazás készítését jelöltem meg témának.
Szerencsére van időm megírni mindkét programot, tehát nem hajt a tatár.Maga az android alkalmazás néhány nyomógomból és egy zöld-piros "lámpából" állna.
A feladat maga "fiktív", nem kerül tényleges beépítésre egyik eszköz sem, de természetesen a bizottságnak majd prezentálni kell a történetet.Tehát az alkalmazás felépítése:
- Zöld-piros visszajelző (ez a rész kapna egy jelet a mikrok.-től hogy a szenzor érzékelt valamit. Ez a rész csak adatot kap, nem küld semmit)
- Yes-No funkció gombok (ezek küldenek jelet a mikrok.-nek hogy start vagy stop)
- Mivel ez egy automatizálás feladat, lenne még egy Warning Msg mikor a készülék alapállapotban van, kap a kezelő egy jelzést a készülékre hogy új figyelmeztetés érkezett, hang + rezgés formában.
Mindezek Bluetooth vagy WiFi-n keresztül kommunikálná le, bár még nem tudom hogy melyik az egyszerűbb a portok és a hozzáférés megadásának szempontjából.
Egy szó mint száz. Ha lenne egy önkéntes aki tudna tartani egy gyors talpalást, vagy csak felvázolni hogy ezt hogyan lehet megvalósítani, honorálnám. Igyekszem egyedül megcsinálni természetesen, tudom hogy sokan vinnyognak segítségért, mint most én, de reménykedem

Új hozzászólás Aktív témák
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Új Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest