- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
128bit
tag
Megint!
Véleményt kérnék erről :HTC Flyer 32 GB SIM-es. igaz 50 k ért van de már kezdek árban feljebb menni!
Nagyon köszi -
128bit
tag
válasz
fateless #30210 üzenetére
Hmm megint választásra kényszerítetek
A Ideos S7 Slim 3G telefonálásra is jó és ezért inkább felé hajlanék ,Headsettel használnám és igy nem kellene külön telefont cipelni!
Kijelző felbontás nem érdekel ,proci persze jobb lenne a Smart Tab ,de használom egy kicsit aztán veszek egy jobbat !
Azért holnapig még lebeszélhettek ,ha szerintetek sokkal jobb vétel van!
köszi -
128bit
tag
Szerintem megnézek egy Huawei Ideos S7 Slim 3G-t, 30k ért megkapom,annyiért jó nem?
-
128bit
tag
melyiket?
Huawei IDEOS S7 Slim 3g vagy Freelander PD10 3G? -
128bit
tag
Ehhez mit szoltok? : FreeLander PD20 TV minden van benne csak a 3g lenne külsö ,kibirnám lehet
-
128bit
tag
válasz
Magnat #30154 üzenetére
hmmmmmm....
Ár érték dolgában jól néz ki, gondolkozom is rajta ,romok nagyon nincsenek rá ,ezt nagyon sajnálom!
Ha valakinek van FreeLander PD10 3G az szoljon megveszem,vagy ha akar rendelni akkor is szóljon ,vegyen nekem is !
Vásárolnék tényleg ,segíthetnétek ,mert még nem rendeltem kintröl!
köszi nagyon -
128bit
tag
válasz
Magnat #30151 üzenetére
Köszönöm szépen!
Közben átgondoltam a dolgaim és arra jutottam,hogy fontos lenne bele munka miatt : 3g és gps ,mivel lehet nemsoká olyan munkám lesz amihez sokat kell mászkálnom kocsikáznom!
A tv re kirakás is jo lenne , de nem nagy baj ha nem megy, hdmi nélkül azt meg lehet oldani? -
128bit
tag
Sziasztok jön a kérdés! Milyen tabletet vegyek?
Szeretnék 30-40 körül venni egy tabletet ,de nem vagyok képben tablet téren, galaxy s2 ,s3 volt ezelőtt!
Telefonnak inkább kisebb telefont használok ,netezni meg jöhet egy tablet!
Szeretem az android rendszereket tesztelgetni ,ezért az is lényeges lenne ,h támogatásilag rendben legyen ,hagy romolgassak!!Mondjatok légyszives jókat!
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Napelem
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Óra topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE / S10 FE+ / S10+ / S10 Ultra tablet új BONTATLAN
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest