- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stop & Go
csendes tag
válasz
Gigi01 #79366 üzenetére
Én most pont arról írok. Netésre, youtubra, messengerezésre megfelel. 36 ért megéri megvenni. Ennyiért nem találsz jobbat újon. Ha nem akarsz tobbet költeni rá, vedd meg. Én 1 hónapja használom, de ahhoz kepest hogy 2 giga ram+ snapi 425 elég gyors. Netezek, filmezek rajta és a Word - ot használom még. Nincs telepakolva játékokkal, mert nem is erre tervezték. Ha többet akartam volna rá költeni, akkor Xiaomi mipad 4 et vettem volna, vagy Mediapad t5 - öt. Ezek a legjobbak a t3-al együtt ár érték arányban.
-
Stop & Go
csendes tag
válasz
#52469760 #79241 üzenetére
Huawei mediapad t5 10 3/32 GB LTE. Ez egy jó vétel lenne neked. Amire kell tökéletesen megfelel. Akár 70 000 ért is meg tudod venni. Vagy ott a huawei m5 lite de az nem biztos hogy belefér a keretbe. Nem vagyok tisztában az árakkal nálatok, mivel nem Magyarországon élek. De nézz szét. Biztos vannak akciók. Samsung ban ott a TABLET - SAMSUNG T585 GALAXY TAB A 10.1LTE (32GB) BLACK ez is egy jó vétel lehet. Attól függ melyiket tudod jobb árban. De ebből is az olcsóbb verzióba csak 2 gb ram van, viszont az aksi jóval erősebb mint a t5 ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Revolut
- Spórolós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest