- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
válasz
#42308056 #87639 üzenetére
Mert nem ismerem őket, sosem láttam még élőben egyet sem közelről, nem fogtam kézbe, nem tudom milyen, és itt a falun nem is nagyon van lehetőség megtapogatni egyet sem.
Valamint ahogy írtam is fentebb, körülnéztem azért azon a fronton is és azt láttam, hogy ezekből is egy jobb példány drágább mint amit rászánnék a dologra vagy éppen nagyjából ugyanannyi, és akkor egy tablet mégiscsak univerzálisabb ha esetleg valamiért rászorulna az ember. -
Win-T
őstag
Üdv!
Ma este sikeresen pofára ejtettem a gagyi Alcatel One Touch táblámat amit kizárólag könyvolvasóként használtam mert másra gyakorlatilag nem lehet, arra viszont napi rendszerességgel. Ezt szeretném kiváltani valami nagyon költséghatékony megoldással olyan nagyon maximum 35 000 forint értékben.
Nem kell semmit sem tudjon, nem baj ha lassúcska, pdf-et, e-bookot nyisson meg és lehessen rajta lapozni, ennyi nagyjából az elvárás tőle. Nézegettem a könyvolvasókat, de azokból is ilyesmi árban vannak a normálisabbak és akkor egy tablet azért mégiscsak többet tud, még ha gyenge eresztés akkor is.
Egyelőre a Lenovo Tab M7-el szemezek, de ebben az árkategóriában van egy rahedli számomra tök ismeretlen márka, gondoltam rákérdek hátha itt van tapasztalatotok valamelyikkel ami esetleg még olcsóbb de azért vállalható. Tudtok ajánlani valami mást esetleg ami bevált? -
Win-T
őstag
válasz
tjb007 #67018 üzenetére
Ez úgy tűnik bevált, ezzel felismerte és elkezdett dolgozni, köszönöm!
Csak nem tudom eldönteni, hogy valóban dolgozik-e. Már 10 perce azt írja, hogy downloading, a folyamatjelző meg 0%-on áll, és nem tudom meg merjem-e szakítani.Szerk: Természetesen én voltam a béna, nem válaszottam ki a pontos típust, már működik.
-
Win-T
őstag
Üdv Mindenki!
Némi tanácsot szeretnék kérni. Van nekem egy Alcatel Onetouch EVO 7 HD típusú egyszerű kis tabletem. Mivel elég kevés a belső memóriája és már semmi nem akart elférni rajta, szerettem volna megcserélni a belső memóriát az SD kártyával. Meg is kerestem hozzá a módszert a topicjában amivel már többen sikerrel jártak, de valamit elszabtam mert újraindítás után sajnos nem akar a tábla elindulni, megakad rögtön az elején a fehér telekomos logónál.
Elvileg a OneTouchUpgrade nevű program helyre tudná rakni, vissza tudná állítani a gyári állapotot. Ez indításkor azt kéri, hogy kikapcsolt állapotban a hangerő+ gomb nyomva tartásával dugjam rá az USB kábelre a tabletet, de hiába teszek így csak annyi történik, hogy a Windows kiírja, hogy az illesztőprogram telepítése sikertelen volt, eszközkezelőben pedig megjelenik ismeretlen eszközként. A kábel és az USB csatlakozó elvileg működik, mert ha bekapcsolt állapotban csatlakoztatom észreveszi a Windows, hogy mi van csatlakoztatva, csakhát ugye nem indul a masina.
El tudnátok látni néhány mentőötlettel, hogy miképpen tudnám életre kelteni ezt a szerkezetet? Sajnos a saját topicja eléggé kihalt.Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest