- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zebede #77902 üzenetére
Jaj bocsánat, ez felett elsiklottam.
Én is gondolkodtam hogy a bécsi Mi Storeból megveszem, de szerintem minimum 50 Eurót kapásból rászámolhatok, ha egyáltalán van nekik raktáron.
Nem ismerem, de érdemes megnézni a trustpiloton, hogy milyen jó értékeléseket kapott. Úgyhogy én most úgy döntöttem, hogy a geekbuying helyett inkább innen rendelek. Van amúgy ugyanúgy Priority Line.
(#77906) zebede
Global Priority
Rendben. -
válasz
zebede #77896 üzenetére
Hmm hát nem tudom, csak láttam a Tablet, ami már PC | Samsung Tab S4 10.5 teszt tech2.hu-es teszt alatt egy kommentet és aztán rákerestem interneten és ezt a cikket találtam. Elolvastam a cikket is amúgy, de nekem sem egyértelmű. Máshol erről nem találtam hírt. Akkor lehet valóban csak a Google saját termékére vonatkozik.
(#77897) creed33 Xiaomi Mi Pad 4 Plus 267 Euro most parancsolj! Szerintem amúgy én is ezt fogom venni csak a nagyobb tárhellyel 297-ért.
-
Google gives up on tablets: Android P marks an end to its ambitious efforts to take on Apple's iPad
Emberek ez komoly?
A Google ezek szerint véglegesen elkaszálta a jövőbeli szoftvertámogatást a tabletekre? Erről miért nincsen hír a mobilarénán?
Most ezt olvasva újra elgondolkodtam, hogy a Xiaomi Mi Pad 4 Plus helyett inkább az iPadet veszem... -
Sziasztok!
Valaki tudna tanácsot adni, hogy a Xiaomi Mi pad 4 PLUS tabletet honnan tudom beszerezni EU raktárról? Legalább a 64 gigás verzió kéne lehetőleg arany színben.Esetleg még milyen 10 colos tabletet tudtok hasonló áron? Ne Ipad 9.7 2018 közeli áron legyen, mert akkor már vehetek iPadet.
Olvastam hogy javasoltátok a Teclast T10-est, de nem egy helyen olvasom, hogy a Phoenix 2.0-ás frissítés után nem működik jól rajta a szoftver. Illetve azt is olvastam, hogy az SD kártyákkal is gondjai vannak. Ezért inkább egy Xiaomi vagy hasonló ismertebb gyártó termékét választanám drágábban, ahol valamivel jobb szoftvertámogatást kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- Ingatlanos topic!
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged