Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Köszi a válaszokat, de újabb kérdések merültek fel:
    Totál a Lenovo Tab 2 A10-70 mellett akartam dönteni, de aztán utánaolvasgatással megtudtam, hogy az 5.1-es lollipoppal írtó sok problémája van a gépnek (halk lesz, wifi-t nem veszi normálisan, belassul), és megrémültem tőle... Ezek a problémák még állhatnak? Van, vagy lesz hozzá esetleg ezeket kijavító frissités? (nem szeretnék nagyon régi 4.4-es kitkatet használni az új tableten).

Továbbá nézegettem még a Yoga Tab 3 10 colos verzióját. Nem tiszta benne, hogy hivatalosan 1 gigás, de több boltba is 2gb-osat árulnak. Ez csak hiba lehet, vagy több verziója is él? (itt pl: http://www.digiprime.hu/tablet/lenovo-yoga-tablet-3-10-28205-elado/?utm_source=arukereso&utm_medium=28205-lenovo&utm_campaign=konverzio )
    És amúgy ez a tablet milyen? (főként netezés és szép képernyő az, ami domináns).

De amúgy ugyanez a helyzet a Lenovo Tab 2 A10-30-al is, ott is elvileg csak 1 gigás van, de már láttam több 2 gigásat? Ezeket hivatalosan nálunk is garanciázzák, meg minden?

Továbbá nem tudom, hogy szükségem van-e fullHD-ra. Ha igen, akkor ez milyen cucc: Lenovo Tab 3 10 Business http://www.digiprime.hu/tablet/lenovo-tab-3-10-business-28207-elado/?utm_source=arukereso&utm_medium=28207-lenovo&utm_campaign=konverzio

Vagy tudtok valamit még ajánlani mindenképpen 70.000 alatt (minél inkább), ami fullHD, vagy legalábbis tényleg szép képpel rendelkezik, és egész gyors?

törölt tag

Sziasztok! Tabletvásárlás előtt állok, szeretnék egy 10 inch környéki tabletet venni (9,6 és 11 között). Mit ajánlanátok, mit érdemes választani max 60 ezer környékéig, de inkább alatta?

Továbbá, nézelődtem, és eddig a Lenovo Ideatab 2 A10-30 sorozat az, ami megfogott, de sehol sem találok róla leírást, hogy milyen a fényereje. Ez ugyanis fontos lenne nekem, mert sokat tervezem a szabadban/napsütésben is majd használni a gépet. És itt merült fel bennem a kérdés: 40.000 Ft-tól egészen 110.000-ig találhatóak Lenovo Ideatab 2 A10-es tabletek, attól függően változnak, hogy mi van a belsejükben (cpu, memória, tárhely), de külsőre ugyanazok. Ez azt jelenti, hogy látószögben, fényerősségben és érzékenységben a 40.000-es tablet is kb ugyanolyan lehet a szérián belül, mint a 100.000-es?

Végül utsó része a kérdésemnek: eddig ezeket nézegettem:
    - Acer Iconia One 10 B3
    - Lenovo Tab 2 A10 széria (30-as és 70-es. Amúgy nagy köztük a különbség?)
    - Alcatel ONETOUCH PIXI 3 (10)
    - Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6
    - Huawei MediaPad T1 10

Valamelyikről van valami vélemény? Számomra a kijelző minősége (fényerő, színek, stb, hogy jó legyen ránézni... ) lenne az elsődleges szempont. Illetve van valamilyen más "versenyző", amit érdemes lenne megnézni?

Illetve szerintetek karácsonyig lesz valamelyiken valami jó nagy leakciózás? Továbbá nagy a különbség a HD és FullHD felbontás közt nagyon ezen a szinten? Lehet azért élvezni a sima HD-s felbontást is, vagy már minden homályos lesz rajta?

Új hozzászólás Aktív témák