- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi a válaszokat, de újabb kérdések merültek fel:
Totál a Lenovo Tab 2 A10-70 mellett akartam dönteni, de aztán utánaolvasgatással megtudtam, hogy az 5.1-es lollipoppal írtó sok problémája van a gépnek (halk lesz, wifi-t nem veszi normálisan, belassul), és megrémültem tőle... Ezek a problémák még állhatnak? Van, vagy lesz hozzá esetleg ezeket kijavító frissités? (nem szeretnék nagyon régi 4.4-es kitkatet használni az új tableten).Továbbá nézegettem még a Yoga Tab 3 10 colos verzióját. Nem tiszta benne, hogy hivatalosan 1 gigás, de több boltba is 2gb-osat árulnak. Ez csak hiba lehet, vagy több verziója is él? (itt pl: http://www.digiprime.hu/tablet/lenovo-yoga-tablet-3-10-28205-elado/?utm_source=arukereso&utm_medium=28205-lenovo&utm_campaign=konverzio )
És amúgy ez a tablet milyen? (főként netezés és szép képernyő az, ami domináns).De amúgy ugyanez a helyzet a Lenovo Tab 2 A10-30-al is, ott is elvileg csak 1 gigás van, de már láttam több 2 gigásat? Ezeket hivatalosan nálunk is garanciázzák, meg minden?
Továbbá nem tudom, hogy szükségem van-e fullHD-ra. Ha igen, akkor ez milyen cucc: Lenovo Tab 3 10 Business http://www.digiprime.hu/tablet/lenovo-tab-3-10-business-28207-elado/?utm_source=arukereso&utm_medium=28207-lenovo&utm_campaign=konverzio
Vagy tudtok valamit még ajánlani mindenképpen 70.000 alatt (minél inkább), ami fullHD, vagy legalábbis tényleg szép képpel rendelkezik, és egész gyors?
-
törölt tag
Sziasztok! Tabletvásárlás előtt állok, szeretnék egy 10 inch környéki tabletet venni (9,6 és 11 között). Mit ajánlanátok, mit érdemes választani max 60 ezer környékéig, de inkább alatta?
Továbbá, nézelődtem, és eddig a Lenovo Ideatab 2 A10-30 sorozat az, ami megfogott, de sehol sem találok róla leírást, hogy milyen a fényereje. Ez ugyanis fontos lenne nekem, mert sokat tervezem a szabadban/napsütésben is majd használni a gépet. És itt merült fel bennem a kérdés: 40.000 Ft-tól egészen 110.000-ig találhatóak Lenovo Ideatab 2 A10-es tabletek, attól függően változnak, hogy mi van a belsejükben (cpu, memória, tárhely), de külsőre ugyanazok. Ez azt jelenti, hogy látószögben, fényerősségben és érzékenységben a 40.000-es tablet is kb ugyanolyan lehet a szérián belül, mint a 100.000-es?
Végül utsó része a kérdésemnek: eddig ezeket nézegettem:
- Acer Iconia One 10 B3
- Lenovo Tab 2 A10 széria (30-as és 70-es. Amúgy nagy köztük a különbség?)
- Alcatel ONETOUCH PIXI 3 (10)
- Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6
- Huawei MediaPad T1 10Valamelyikről van valami vélemény? Számomra a kijelző minősége (fényerő, színek, stb, hogy jó legyen ránézni... ) lenne az elsődleges szempont. Illetve van valamilyen más "versenyző", amit érdemes lenne megnézni?
Illetve szerintetek karácsonyig lesz valamelyiken valami jó nagy leakciózás? Továbbá nagy a különbség a HD és FullHD felbontás közt nagyon ezen a szinten? Lehet azért élvezni a sima HD-s felbontást is, vagy már minden homályos lesz rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Spórolós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Ipad 10.generáció
- Asus Rog Strix G16
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest