- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
rongyi
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni karácsonyra. Ezeket nézegettem:
Asus MemoPad HD7
Asus Nexus 7 (2013)
Kérdésem az lenne, hogy átlagos felhasználásra (böngészés, facebook, zenehallgatás, filmnézés, néha-néha navigáció) melyiket ajánljátok?
-
rongyi
aktív tag
Te tényleg nem tudsz szöveget értelmezni vagy csak szimplán rossz napod van? Eggyel előző postomban, írtam, hogy ÉN teljesen új készülékre tettem fel a kérdést. Való igaz, hogy beleírhattam volna, hogy új gépre gondolok, de ez a lényegen nem változtat. A lényeg pedig az, hogy a kérdésemre megkaptam a kielégítő és kötekedés mentes választ
-
rongyi
aktív tag
Látom te se figyelsz. Előbbi posztomban is írtam, hogy amíg tjb007 kollega nem írta, hogy vannak refurbished verziók, addig én triviálisnak gondoltam, hogy teljesen új és bontatlan készülékekről beszélünk. Utána lettem felvilágosítva, hogy bizony vannak és azok ára mozog 50 és 60 ezer között. Szóval most tényleg nem értem miért "kötöttél" belém?
-
rongyi
aktív tag
válasz
z0d1AK #38976 üzenetére
Én ilyet hol írtam? A kérdésem arra vonatkozott, hogy a teljesen új 16 GB-s változatot lehet-e valahol olcsóbban megkapni. Erre kaptam a választ, hogy a refurbished verziót 60 körül lehet beszerezni. Visszaírtam, hogy az részemről nem jó. Pont.
Mellesleg amikor a kérdésemet feltettem még nem tudtam, hogy van refurbished verzió. Szóval nem az én logikámmal nem stimmel valami.
-
rongyi
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni lehetőleg 50 ezer forint körüli áron. Ahogy nézegettem ilyen árfekvésben többnyire 7 colos gépeket árulnak. Kérdésem az lenne, hogy ti milyen tabletet ajánlanátok? Illetve 100 ezer forint alatt létezik normális 10 colos tablet?
U.i.: A használat többnyire böngészésben, játékban, filmnézésben merülne ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kuponkunyeráló
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest