- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rongyi
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni karácsonyra. Ezeket nézegettem:
Asus MemoPad HD7
Asus Nexus 7 (2013)
Kérdésem az lenne, hogy átlagos felhasználásra (böngészés, facebook, zenehallgatás, filmnézés, néha-néha navigáció) melyiket ajánljátok?
-
rongyi
aktív tag
Te tényleg nem tudsz szöveget értelmezni vagy csak szimplán rossz napod van? Eggyel előző postomban, írtam, hogy ÉN teljesen új készülékre tettem fel a kérdést. Való igaz, hogy beleírhattam volna, hogy új gépre gondolok, de ez a lényegen nem változtat. A lényeg pedig az, hogy a kérdésemre megkaptam a kielégítő és kötekedés mentes választ
-
rongyi
aktív tag
Látom te se figyelsz. Előbbi posztomban is írtam, hogy amíg tjb007 kollega nem írta, hogy vannak refurbished verziók, addig én triviálisnak gondoltam, hogy teljesen új és bontatlan készülékekről beszélünk. Utána lettem felvilágosítva, hogy bizony vannak és azok ára mozog 50 és 60 ezer között. Szóval most tényleg nem értem miért "kötöttél" belém?
-
rongyi
aktív tag
válasz
z0d1AK #38976 üzenetére
Én ilyet hol írtam? A kérdésem arra vonatkozott, hogy a teljesen új 16 GB-s változatot lehet-e valahol olcsóbban megkapni. Erre kaptam a választ, hogy a refurbished verziót 60 körül lehet beszerezni. Visszaírtam, hogy az részemről nem jó. Pont.
Mellesleg amikor a kérdésemet feltettem még nem tudtam, hogy van refurbished verzió. Szóval nem az én logikámmal nem stimmel valami.
-
rongyi
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni lehetőleg 50 ezer forint körüli áron. Ahogy nézegettem ilyen árfekvésben többnyire 7 colos gépeket árulnak. Kérdésem az lenne, hogy ti milyen tabletet ajánlanátok? Illetve 100 ezer forint alatt létezik normális 10 colos tablet?
U.i.: A használat többnyire böngészésben, játékban, filmnézésben merülne ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest