Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• calogero198

csendes tag

Sziasztok!

Teljes a zavar nálam... Egy legalább 7"-os 3G-s gépet szeretnék (amivel telefonálni is tudok). Játékra egyáltalán nem kell és filmet sem nézegetnék rajta (max Youtube). Böngészni viszont annál inkább. Árban 30e körül gondoltam, de ha ennyiért nagy valószínűséggel szervizbe kell rohangálnom vagy frissítések után kell böngésznem, akkor többet is rászánnék (max 50e-ig). Amiket néztem és az eladó szerint rengeteg a visszavitt, garanciáztatott példány a következők:

Concorde Kronos IPS - 27.900 Ft
    Alcor Access Q787I - 29.000 Ft
    Alcor Access D786M - 28.000 Ft
    Kérdeztem mi volt a jellemző probléma ezekkel és amit mondott, azon ledöbbentem:
    egyszerűen nem érzékel a kijelző, kitörnek a kapcsológombok vagy eleve gyári hibásak(???) és ezeket felküldik a pesti szervízba majd 30 nap után lehet hogy ugyanolyan hibával visszakapom...

Amit ajánlott:
    Lenovo 50.000 Ft ért

Aztán másik üzletben ezt ajánlották:

Prestigio PMP30073 - 29.900 Ft

A 3. üzletben szintén 50.000 Ft-os Prestigiot ajánlgattak.

Tényleg csak 50.000-ért lehet használható (megbízható) 3G-s tabletet kapni? Mi a véleményetek?

• calogero198

csendes tag

Sziasztok!
    Dyndns-en keresztüli kamerás megfigyeléshez(pl.: emailben mozgásra képet küld a kamera, MMS, talán mozgókép is stb.) szeretnék az okos-telefonos megfigyelés helyett (mert kicsi a képernyő) egy nagyobb kijelzős hordozható eszközt. Tudom, hogy elsősorban a GSM hálózat befolyásolja az átvitelt, de egy pl.: Wayteq xTAB 7q vagy 8q beleférne (már ami az árat és a tudást illeti). Esetleg LENOVO A3500FL. Kérdésem, hogy erre a felhasználásra megfelelne valamelyik? Tehát 7" kijelző legalább 1GB , erősebb akksi + WiFi + gondolom a 3G a jó internetkapcsolathoz szükséges?! Mivel szabadtéren is használnám gondolkodom ezen a napfényben is jól látható kijelzőn (bár nem tudom hogy ezt ez a kategória tudja e?) Játékra egyáltalán nem használnám. Főleg böngészés.

Új hozzászólás Aktív témák