- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgeth
csendes tag
Sziasztok,
Egy Tab4 a10-70-es gépem van és hang nagyon halk headsettel, ha filmet nézek. Utánanéztem, kipróbáltam, amit tudtam, hangprofilok, dolby, nagyobb hangerő engedélyezése stb, de nem segített. Az érdekes az, hogy ha benyomom a headset gombját, akkor meg hangos. Ilyennek kellene lenni mindig, de mégse fogom nyomvatartani filmnézés közben a gombot végig. Ugyanez a problémám a Tab2 a10-70-es tablettel is, amit használok. Mi lehet a baj? -
fgeth
csendes tag
Egy nagyon idegesítő dologba futottam bele és nem tudom megoldani. Ha meg akarok nyitni egy file-t (android 7.1), akkor a default programoknál csak a Chrome, a HTML Viewer és a Word van felsorolva. Tehát, ha cbr-t szeretnék megnyitni, úgy hogy ráklikkelek, csak ezt a hármat adja be, a Comicracket nem. Ha rámegyek a file tulajdonságra, ott a Comicrack van beállítva, de ha megnyitom a File Exploreren keresztül, nem mutatja, csak az említett hármat...
Próbáltam törölni a default beállítást (Apps - Clear defaults), de nem segít. Halál idegesítő. Mit lehet tenni? Így nem tudok semmilyen file-t használni.
Előre is köszi, ha van tippetek. -
fgeth
csendes tag
Sziasztok,
Hát, megvettem a lenovo tab2 a1070-et, de iszonyúan lassú a wifi. Este elindítottam a system update letöltését és valamikor éjjel le is jött. Most a VLC playert már vagy 10 perce tölti lefele... (update: most írta ki, hogy még 35 perce van a 14 mb-nak).
Normális ez? Tényleg ennyire lassú? Kb. 1 méterre van a routertől. -
fgeth
csendes tag
Sziasztok,
Egy Lenovo TAB 2 A10-70-et néztem ki és egy dolog érdekelne. Lehet, hogy furcsa kérdés, de a micro usb-n keresztül adathordozót is rá tudok csatlakoztatni? Tehát fényképezőről leszedni a képeket vagy pendrive-ot dugni rá (átalakítóval persze).
A másik kérdésem, hogy az LTE változat a 4G-n kívül különbözik a sima változattól? SIM kártyával mindkét tabletről lehet telefonálni/mobilnetezni csak a drágább gyorsabb, ugye?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged