- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgeth
csendes tag
Sziasztok,
Egy Tab4 a10-70-es gépem van és hang nagyon halk headsettel, ha filmet nézek. Utánanéztem, kipróbáltam, amit tudtam, hangprofilok, dolby, nagyobb hangerő engedélyezése stb, de nem segített. Az érdekes az, hogy ha benyomom a headset gombját, akkor meg hangos. Ilyennek kellene lenni mindig, de mégse fogom nyomvatartani filmnézés közben a gombot végig. Ugyanez a problémám a Tab2 a10-70-es tablettel is, amit használok. Mi lehet a baj? -
fgeth
csendes tag
Egy nagyon idegesítő dologba futottam bele és nem tudom megoldani. Ha meg akarok nyitni egy file-t (android 7.1), akkor a default programoknál csak a Chrome, a HTML Viewer és a Word van felsorolva. Tehát, ha cbr-t szeretnék megnyitni, úgy hogy ráklikkelek, csak ezt a hármat adja be, a Comicracket nem. Ha rámegyek a file tulajdonságra, ott a Comicrack van beállítva, de ha megnyitom a File Exploreren keresztül, nem mutatja, csak az említett hármat...
Próbáltam törölni a default beállítást (Apps - Clear defaults), de nem segít. Halál idegesítő. Mit lehet tenni? Így nem tudok semmilyen file-t használni.
Előre is köszi, ha van tippetek. -
fgeth
csendes tag
Sziasztok,
Hát, megvettem a lenovo tab2 a1070-et, de iszonyúan lassú a wifi. Este elindítottam a system update letöltését és valamikor éjjel le is jött. Most a VLC playert már vagy 10 perce tölti lefele... (update: most írta ki, hogy még 35 perce van a 14 mb-nak).
Normális ez? Tényleg ennyire lassú? Kb. 1 méterre van a routertől. -
fgeth
csendes tag
Sziasztok,
Egy Lenovo TAB 2 A10-70-et néztem ki és egy dolog érdekelne. Lehet, hogy furcsa kérdés, de a micro usb-n keresztül adathordozót is rá tudok csatlakoztatni? Tehát fényképezőről leszedni a képeket vagy pendrive-ot dugni rá (átalakítóval persze).
A másik kérdésem, hogy az LTE változat a 4G-n kívül különbözik a sima változattól? SIM kártyával mindkét tabletről lehet telefonálni/mobilnetezni csak a drágább gyorsabb, ugye?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest