Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• salapp

addikt

válasz Dzsano #13847 üzenetére

A Wayteq volt nálunk 2 napig használatban (3 napig volt nálunk, de az elsőn rögtön nem tudtuk nagyon használni, mert döglött volt a töltője, és visszahurciba...), az akkuidő szerintem nem lehet olyan fényes, persze a második töltésnél jártunk még csak, és azt írják többen, hogy kondícionálni kell 3-4 töltéssel. Viszont az őrületbe kergette asszonyt: azt mondta, "túlérzékeny volt a kijelző", gyakran a lapozásnál rögtön rá is klikkelt valamire véletlenül. Aztán jött a sorozatos fagyhalál. Amikor már a bootba is belefagyott, akkor rohantam vissza vele a 3. nap délutánján, és kiköveteltem egy Concorde 9,7 IPS-t. Az az előzőekhez képest tényleg álom. El is határoztam, hogy majd ezt vagy egy utódját én is beújítom.
    A böngészés szerintem teljesen vállalható sebességű, nyilván durván flashelt oldalakat akár 6 másodpercig is tölt befelé, de szerintem nem gáz. És olyan gyönyörű a kép, hogy asszony 10 collos Acer netbookja elbújhat mellette. Éppenhogy pdf formátumú ebook olvasásra kapta (sokaddiplomájához már az összes tankönyv és jegyzet ilyen formán érhető el), és egy 6 collos Onyx Boox-t az egyéb formátumokra. Most úgy látom, hogy ha egy nap úgy másfél órát netezik és olvas vele, akkor a 3. nap reggelén tart az akku 77%-nál. Szvsz nagyon jól méretezték ezt a Li-Polymer akkut ehhez a teljesítményhez.
    Egy nap csináltam hard testet, magyarán megszakításokkal legalább 5 órát HD Youtube-oztam és MX Playerrel hd filmeket és sorozatokat néztem rajta, és nem teli akkuval indultam neki, és a végére még mindig 40% körül járt. Szerintem egy teljes napot ki kell bírnia komolyabb aktív használat mellett is, ahogy ígérik.

Új hozzászólás Aktív témák