- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
petranatasa
csendes tag
Lányomnak vettünk ilyet mi is. GPS-t én sem találok. A kamerának nem tudom beállítani, hogy a micro sd-re rakja a képeket. Cinema FV-5-tel beállítottam, de akkor meg lefagyott a kamera alkalmazás, mert szerinte a micro sd nem írható. Újra kellett indítani a gépet. A játékokat is a saját 5gigás helyére rakja, nem kérdezte meg, hogy akarom-e a microsd-t alapértelmezettként használni. A hang elég halk, a kijelző fényereje lehetne jobb, de megy, minden filmet felirattal játszik (mkv, avi stb.), játékok nem szaggatnak, wifin net is elég gyors. A kezdőképernyő mellett csak 1 plusz oldal volt, adtam hozzá még egyet nagy nehezen, de újraindítás után az eltünt, az oda kihelyezett cuccokkal együtt. A kamera autofókusza gyakran kattog, ha számítógépre rakom akkor is. A lányomnak viberezni, netezni, játszani jó, nem melegszik, kinézetre szerintem nagyon szép, nem nehéz. Viszonylag jó fényképet készít. Az ez előtti Navon Raptor 8 akksija jobban bírta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Crucial 240GB SSD eladó
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest