- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathy07
csendes tag
A Samu S 8.4 kifutott, szerintem már csak egy-egy kósza példány van belőle, az se jó áron
-
Cathy07
csendes tag
válasz
SeatZola #65424 üzenetére
Egy gyors kérdésem lenne, mert én is egy ilyen tabletet néztem ki magamnak, csak a tesztek elbizonytalanítottak. Sok helyen olvastam ugyanis, hogy a tab fényerőben nem éppen bajnok, az meg kb kizáró tényező. Ezért nem mertem még megvenni....Tehát ilyen szempontból átlagos a tab vagy tényleg feltűnő, hogy kicsit gyengébb a cucc?
-
Cathy07
csendes tag
Sziasztok!
10 colos tabletet keresnék 12 éves gyereknek, elsősorban játékra. Csak itthoni beszerzés jöhet szóba, az ára 60-70 ezer környékén álljon meg. Ha sokkal jobbak vannak 8 collosban, az is jöhet. Előre is köszi a segítséget!
-
Cathy07
csendes tag
válasz
csendes #64451 üzenetére
Ennyit jelentene a magyar gari? Ediginél 80 ezer.
Szerk: Most látom, hogy az Emagos a 2, csak cselesen a hármas háttérképével adják. Mondjuk a 3-asban nem értem az 1 gb ramot, megvallom. Na meg hogy nem full HD. Remélem lesz azért egy fullosabb verziója is. Mondjuk annak kéne kb ebben az árban lenni 4G-vel...
-
Cathy07
csendes tag
válasz
cidalain #60651 üzenetére
Ebben a megutáltatásban is tökre van valami amúgy. Pedig egy S 10.5-öt nagyon szeretnék, de banyek, hogy adhatnak ki ilyen termékeket a kezükből? Egyszerűen semmi nem indokolja ezt a hardvert, meg ezt kijelzőt. Ha 30-ért adnák, oké, akartak egy nagyon belépő cuccot, de ez...
Jajj, még a Samu honlapján a kommentek is nagyon jók
[link]
-
Cathy07
csendes tag
Azért ez a felbontás ennyiért odaver
[link]
-
Cathy07
csendes tag
Sziasztok!
Alapvetően két tablet között [link]
[link] dilemmázom, nem tudom melyik lenne a jobb választás.A Note 89 ezer, a S 8.4 85 kuponkóddal, a különbözetből meglenne egy tok...
Alapvetően filmnézésre, böngészésre, kicsike Beach Buggy Racing típusú játékokra használnám.
Note mellett érv a ceruza, nagyobb kijelző.
s 8.4-re pedig az újabb kiadás, szebb kijelző.Melyik jobb választás?
Vagy esetleg más alternatíva 8-10.5 méretben?
-
Cathy07
csendes tag
Sziasztok!
Elsősorban azt szeretném kérdezni (biztos sokszor volt ez már téma), hogy ASUS Memopad 7 vagy a Nexus 2012-es változata a jobb választás? Felhasználási kör elsősorban könyvolvasás, filmnézés lenne. Fontos lenne a minél hosszabb akkuidő.
(8 colos lenne a legjobb, de az 50-60 ezres árkategóriában nem találtam olyat, aminek a kijelzője minimum 1200X800-as lenne
)
ASUS mellett szól a 2 év gari és hogy nem refurbished
Szerk: És az is nagyon érdekelne, hogy miért inkább ez vagy miért inkább az
-
Cathy07
csendes tag
Sziasztok!
Ezekkel a paraméterekkel keresnék tabletet:
Kb 40 ezer forintig.
8-10 colos
Elsősorban filmnézésre és netezésre kellene.
Minél jobb akkuidő
Játék nem lenne rajta, legalábbis olyan, ami releváns, nagy teljesítményt igényelne.
3G nem kell.
GPS se kötelező, de nem baj, ha van.
Op rendszer esetén inkább Android.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest