- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice-ozsé
tag
Sziasztok!
Hatalmas segítségre lenne szükségem.
Kaptam ajándékba egy Svájci haveromtól egy tabeletet, de nem tudom használni, mert gyárilag sincs benne magyar nyelv.
A tablet neve:
MPQC 1020
10.1" internet tablet
Szeretném megkérdezni, hogy esetleg ehhez van valami magyarosítás, vagy esetleg valami új softver vagy bármi megoldás, hogy magyar nyelvű legyen?
Mivel full analfabéta vagyok ezért olyan megoldások érdekelnének, hogy hova vigyem el ahol tudnak ebben segíteni?
Természetesen megfizetem.
Előre is hálás köszönet mindenkinek aki tud segíteni. -
Ice-ozsé
tag
válasz
Simba86 #42354 üzenetére
Azért zártam ki, mert nem igazán tudom, hogy mennyire megbízható, egy soha nem hallott illetve kitalált márkanév.
Arról nem is beszélve, hogy a klon dolgok eléggé tréfásak nekik, például a Samsung galaxy S2, S3, S4, telefonok a maga 4.2.9 androiddala tudásáról, a képnek a minőségéről, és millió más dolgairól nem is beszélve.
Rendelést, meg inkább nélkülözném, ha itthon is lehet kapni esetleg egy már más által megrendelt készüléket.
De ha te esetleg tudsz olyat ami jó lehet és Kínai akkor érdekelhet, mert tablet lévén szó lehet, hogy mások mint a telefonnál. -
Ice-ozsé
tag
Sziasztok!
Van egy Vodafone Smart Tab 7-em amit vagy el fogok cserélni, vagy eladom.
Az ok az annyi, hogy egy kisebbet szeretnék, mármint kijelzőt illetően.
Olyan 5 col körülire gondoltam, ami minimum tudásban annyit bír mint az enyém, természetesen ha jobb akkor jobban is érdekel.Ami fontos:
- 3G legyen, tehát SIM-et lehessen beletenni, (telefonálni nem kell hogy tudjon).
- filmnézésre és egyéb nettes dolgokra használnám, tehát minimum HD lejátszást tudjon.
- Az akkumulátor is fontos lenne, bár tudom, hogy ezek nem igazán jó egyiknél sem, mert mindenki jobbra vágyik.
- Neve sincs koppintott "Kinai" clon..... tabok nem érdeklenek.Árban olyan 30-40k körüli összeg lenne megfelelő.
Várom mindenkinek a véleményét tanácsát, itt vagy privát levélben is, mert kezdő vagyok a dologban és tanácstalan.
köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest