- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Végre ki tudta rootloni a Kingoo root a Tagital T10 (Allwinner A33, 1024*600) tabomat. Nos akinek ilyen van, az nézze meg, mert vannak vele problémák.
A DU Speed Accelerator app egyrészt mindig összeomlott, másrészt a marketes app eltávolító program nem tudta uninstallálni. Látszólag sikerült neki, de a következő induláskor megint ott volt. Kézzel törölve az /app mappából végre eltűnt a sunyiban.
A nagyobb probléma, hogy a mcaffe szerint a gyári google app fertőzött volt mindenféle megfigyelésre használható kártevővel. Uninstallálni ezt sem lehetett, töröltem kézzel, majd visszaraktam a marketből az igazit. Valószínűleg a facebook hírek is ebből jöttek, mert sosem volt fb app a tabon és nem is lesz.
Végül az alap "browser"-t is töröltem, mert abban meg nem lehetett a kezdőlapot átállítani, valami fake keresőre irányult.
Kapott még egy bigtincan reklám blokkolót, most úgy néz ki minden fasza a tabon. 470-490MB szabad memória, 16650 pont az Antutuban. Ez elvileg nem valami nagy pontszám, de pörgős a tab, gyorsan dolgozik és könnyebben tölt be weboldalakat, mint a korábbi kétmagos Rk3066-os tabletünk.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
csendes #58292 üzenetére
Igen, ezek megvoltak, de semmi nem kap root jogot. Van egy rakás bloatware a tableten, amik csak problémát okoznak és ki kellene irtani őket, meg a big tin can-t is fel kellene pakolni...
Pl. nincs külön facebook app a tabon (ha rajtam múlik, soha nem is lesz itt FB
), de mégis feljönnek FB-s hírek pl. Obama aktuális beszédéről a jobb alsó sarokban. Apám használja a gépet, ő meg nem is tud anoglul...
Valamint van pl. DU accelerator is a gépen, az minden playes letöltésnél vagy program frissítésnél összeomlik, bár legalább a letöltést nem rontja el. No meg böngészés közben hirdetések ugranak fel a kép közepére, szintén angolul.
Ez a DU cucc a rootolás közben is összeomlott, gondolom elszúrt valamit a rootolás folyamatával, amitől az nem ment végig. Ha a root again gombra nyomok a kingooban, akkor már visszajön azzal, hogy nem sikerült neki. Föliratkoztam a levelükre, értesítenek ha menni fog...A kingoo egyébként annyit fejlődött, hogy januárban mikor próbáltam, akkor az újraindítás után nem indult el többet a nova launcher, meg semmi más sem szinte, alig tudtam bejutni a beállításokba, hogy a recoveryből nyomjak egy factory resetet.
Amúgy android root nélkül az olyan, mint házibuli nők nélkül.
szerk: a kingo support ennyit tudott mondani a tabra:
softwinner T10 4.4.2 astar_y3-eng 4.4.2 KVT49L 20141205 test-keys -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Minek kell történni a Kingo Root lefutása után? Tagital T10-et rádugtam, driverek fent voltak előtte. Felrakta a kingo root progit a tabletre és meg is nyitotta, de csak ennyi. Nem kap semmi sem root jogot, a program csak annyit írt, hogy sikerült a root.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tjb007 #57345 üzenetére
Thx, bár ezzel csak óvatosan. Rádugtam a tabot, erre azonnal rootolta kérdés nélkül. Valami sikerült neki, mert a programja felkerült a tabra, de egy restart után semmi app nem ment, nem látta többet azt a partíciót, ahová minden telepítve van alapból. Unrootolni nem tudtam, azt mondja, nem ismeri ezt az eszközt (akkor hogyan rootolta?).
Végül a gyári recoveryben a teljes wipe megoldotta, csak mindent újra fel kellett rakni. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintetek mivel lehetne rootolni egy Tagital T10 tabletet? Allwinner A33 van benne, Android 4.4-el.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mit gondoltok, mikor tűnnek fel a Lollipopos tabletek Kínából?
Meghalt a még 4.0.4-es droidos tabletünk, lassan kellene egy utódot venni neki, de most még csak 4.4 van a kínai cuccok között. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
RK3066 -os tablet rootolásához egy kis segítség. [link] Az ottani Moborobo program végre feltelepítette az RK30SDK-hoz kellő drivert, amit más forrásból nem tudtam megoldani, egyik másik sem ment fel.
Ez után a módosított super one click program már tudja kezelni az ezközt, mert létrejön az ADB kapcsolat. Bár felnyomta a tabletre a superuser alkalmazást, még nem tökéletes, root jogokat még nem kapott semmim, de a korábbi állapotoknál mindenképpen jobb, legalább haladunk valamerre. V902B a tabletem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Örülök, hogy segíthettem!
Az x264-et ráadásul több minden tudja hardveresen dekódolni, mint a divxet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Deion Branch #30437 üzenetére
Hehe ahogy írták kétmagos, hozzátéve még azt, hogy valami baromi gyors. Totál alapon csinált 14500 pontot antutuban az enyém.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Deion Branch #30433 üzenetére
40-45k körül kapni RK3066-os 10 colos fasza tableteket android 4.1-el Kínából, csak ki kell várni a postát.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pont ugyanilyet vettem én is (csak azt a focalpricetól és regisztrált légipostával), talán csak 1-2 ezressel volt olcsóbb. A kis Kínaiak ráírták, hogy "electronics" meg hogy mindössze 10 USD az értéke.
Jó sokáig nem jött meg, így paráztam h. lekapcsolták, de végül nem, sőt mivel két apró sérülés is volt a csomagoláson, a posta külön bezacskózta, nehogy további baja legyen.Ha megkérlek, megnézed h. talál-e drivert a géped az "rk30sdk" eszközhöz, mikor közvetlen összekötöd a számítógéppel?
Az itt letölthető driverek egyikével kellene mennie, wintől függően: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Magnat #30324 üzenetére
Van egy rakás alkatrészem, csak fölös satás vinyóm nincs (IDE-t meg már nem fogad a lap), a mostanin meg nem férne el még egy oprendszer, meg akkor megint állíthatom vissza grubot mert a buta win gyalul mindent mint a gőzhenger.
A P3-P4 korabeli alkatrészeimből majd összedobok egy gépet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Van itt egy tablet android 4.1.1-el, RK3066 alapokon, amit jó lenne rootolni. Van hozzá ez a megoldás: [link], de ez se Linux, se Win alatt nem érzékeli a tablet kapcsolódását bekapcsolt hibakereső mellett.
Win alatt egy driver hiányzik, rk30sdk nevű cucchoz, amit neten találtam, az nem felelt meg egyik driver sem a winnek, így valószínűleg win alól meg sem lehet oldani a feladatot.
Van valami ötletetek?V902B névre hallgat a tablet. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest