- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajuhasz
tag
Sziasztok.
Frissítési gonddal küszködöm egy Asus Padfone 2 őn. Tudom hogy nem teljesen tablet csak félig de hátha tud valaki segíteni.
Tudnátok -e nekem segíteni a pontos lépésekről mert én a leírás alapján nem jutok előrébb. nekem nem jelenik meg a frissítési ikon amit a leírás ír.
Válaszotok előre is köszönöm.
Üdv_ ajuhasz -
ajuhasz
tag
Sziasztok.
Anyumnak vettem anno egy POV Mobii 925 tabletet.... amióta nálunk van minden lassú és bezáródik rajta pedig hardverileg nem kellene szerintem főleg attól amit anyám csinál képet videót nézeget és még újsághíreket olvas.... Én okos fejel nekiálltam gyári Firmware-t frissíteni azóta csak a POV logó-t mutat csak induláskor.
Esetleg ha valaki valami olyan leírást tudna nekem adni vagy tippet hogy hogyan javíthatnám esetleg hogyan tehetek rá egy másik rendszert az jó lenne. esetleg privátban telefonszám is jöhetne ha valaki tudna segíteni ha elakadnék hogy hogyan lehet ilyet javítani.
Elég furcsa ennek a rendbetétele mert egy oprendszert hamarább felteszek pc -re mint egy tablet működését megfejtsek..... és már kissé kezdek szétszórt lenni mert már vagy 3 órája szívok vele....
Válaszotok előre is köszönöm.
Üdv : ajuhaszzz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest