- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Érdeklődnék az asus tf pad (tf103c) tabletről egy kicsit. (Mivel topicja nem túl élénk.)
1) A billentyűzet tényleg magyar kiosztású?
2) Jár hozzá billentyűzetes dokkoló? (Látom hogy írja, de nem hiszem el, olyan olcsó.)
3) Esetleg ár/érték arányban tudtok jobb billes, androidos, wi-fis tabletet?Köszönöm a válaszokat.
-
saelin
veterán
Üdv.
Egy ismerősöm most hozta át a tabletjét(lenovo ideatab a1000), ami lefagyott. Próbáltam a kikapcsoló gombot hosszan nyomni, hogy kikapcsoljon vagy újrainduljon, de nem reagál rá. Egyéb ötlet?
(Elég hülyén vannak megcsinálva a tabok, ha erre nem gondolnak.) -
saelin
veterán
válasz
zsolti1985 #49962 üzenetére
Azt a kutya!
-
saelin
veterán
Üdv. Ismerősömnek problémája akadt egy 'Lenovo IdeaTab A 1000-F' androidos tabletével, mégpedig:
- Bizonyos alkalmazásokat nem tud telepíteni sem a play store-ból, sem apk-ból. Letölti, de amikor telepítené hibaüzenetet ír ki, hogy nem sikerült a telepítés. Egyszer még újra is indult tabletje, addig próbálkoztam. Helye van elég a belső tárhelyen (több giga), a telepített alkalmazások mérete változó (10-100+ mb). A rendszer a legfrissebb, nincs rootolva/mókolva, mondhatni gyári az egész. Mi okozhat ilyen problémát, hw-es vagy szoftveres? Megéri garanciáztatni?Az említett játékok/alkalmazások:
- Monster Shooter Lost Levels
- Autumn Dynasty
- Godzilla Smash3Eddig csak ezeknél volt gond, mással nem.
-
saelin
veterán
Üdv mindenkinek! Ismerősöm akar tabletet vásárolni és max 45e-t szánna rá. Én egy lenovo ideatab a1000-et ajánlottam neki aminek az akkuja igazán kellemes 8 órát bír, de másban nem remekel: gyenge hw, tn kijelző... Ti tudnátok ebben az árkategóriában egy normális akkuval megáldott 7"-os tabletet erősebb hw-al vagy jobb kijelzővel?
Amire kellene neki:
- netezés (olvasás, YouTube)
- néha játszana, de nem durva 3d-s játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged