- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIBI8484
csendes tag
válasz
tvamos #26193 üzenetére
Na erre a válaszra vártam.Hát most van 1 kis pénzem rá és gondoltam veszek jó tablettet is magamnak.Hát én is ezt az uj samsungot néztem ki jobbnak igaz az ipad is nagyon szép de azért mert ceruza is van hozzá meg a 16:9 es jobban tetszik mint a 4:3 as (ha jól fogalmazok) na meg persze ceruza is van hozzá
Igaz a samsung pár ezressel drágább de 1 évvel több a gari is rá.Amugy most a samsung note 8010 es a legujabb?
-
TIBI8484
csendes tag
Hát gondolom nem szart akarok venni.A kettő közzül melyiket ajánlátok?
-
TIBI8484
csendes tag
De azért várom a többieknek is a véleményét!!!
-
TIBI8484
csendes tag
Sziasztok.Segitsetek már nekem mert szeretnék vásárolni 1 tablettet és még nem tudom eldönteni milyet.Én a samsung N8010 közt és az IPAD3 közt gondolkodom.Minden esetre valami jó fajta kellene.Ti biztos jobban értetek hozzá.Elöre is köszönöm a segitségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest