- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tarill
őstag
sziasztok! lenovo a7-10-en hogy lehet beállítani hogy az alkalmazásokat az sd kártyára tegye ne a belső memóriába? 5.0 android van rajta
-
Tarill
őstag
sziasztok! ma vettem egy lenovo A7-10F táblagépet, fel akarja frissíteni magát 5-ös androidra, mehet neki?
-
Tarill
őstag
üdv! ha egy táblagépbe ami csak 32gb sd-t kezel beleteszek egy 64gigásat akkor semmit se csinál vele vagy csak 32 gigát ismer fel? avagy fatal error?
-
Tarill
őstag
üdv! egy kérdés: a Lenovo A7-10F-nél kapható erősebb hardverrel rendelkező tablet ebben az árkategóriában?
-
Tarill
őstag
na kicsit jobban utána olvastam a dolgoknak és megtaláltam ezt a soc kisokost is itt ph-n, ezt a 3 gépet néztem ki:
Lenovo TAB A8
NAVON Predator 8 tablet
Lenovo A7-10F Adamhardveresen pont az utolsó talán a legerősebb de az csak 7 colos, első kettőről vélemény? inkább 8 colos volna jó
-
Tarill
őstag
abban még esetleg tudnátok segíteni hogy 40ezres árig bezárólag van-e valami 7colnál nagyobb 8,9,10.1 esetleg tablet ami megvehető kategóriába tartozik? valami népszerűbb bevált darab (mert azért ezek a 7"-os tabletek tényleg nem olyan nagyok)
-
Tarill
őstag
még egy olyan kérdésem lenne hogy úgy általában tabletek befogadnak mindenféle márkájú memóriakártyát? vagy minden tablethez tartoznak márkák?
-
Tarill
őstag
válasz
cidalain #64121 üzenetére
pont azt néztem én is, ráadásul Mali-400MP amit kérnek ebben meg 450Mp4 van, nem tudom h mekkora lépcső ez de legalább nem alap
két magot kérnek 1.3ghz-n ez meg 4 magos 1.3ghz-n az is elég lesz, max annyi hogy nem a belső memóriáról fog futni hanem egy sd kártyáról, ez befolyásolja a sebességet?
-
Tarill
őstag
válasz
tjb007 #64118 üzenetére
háát... 30-40 lenne a plafon :/ ha annyiból nem jönne ki akkor ink hagyom... [link] ezen a linken találtam konkrét típusokat is amiket megad a gyártó, és van köztük 30k körüli táblagép is, de azért nem olyat nem venném amin épphogy meg van a 30fps... akkor inkább kitoldom pár ezressel
LENOVO TAB 2 A7-10 7" 8GB pl
-
Tarill
őstag
sziasztok! world of tanks blitz-hez keresnék androidos tabletet. Mit ajánlanátok ami élvezhetően elbírná a játékot?
gyári leírás szerint ezek a min követelmények:
Version of Android 4.0 and above.
Devices with no weaker GPUs:
Mali-400MP;
Adreno 320;
PoweVR SGX544;
Tegra 3.
Minimum processor speed: 1200 MHz, but the best in 1500.
Minimum number of processor cores: 2.
The minimum amount of RAM: 1 GB. -
Tarill
őstag
sziasztok!
tableten megoldható lenne valahogy a World of Warcraft futtatása? illetve kb milyen hardveres háttér kellene hozzá? vagy milyen készülék
Köszönöm! -
Tarill
őstag
valaki kicsit segítsen légyszi, 35-40k körül(vagy akár alatta) mi most a "best buy" tablet? lehetőség szerint ~10" körülire gondolok de ha egy 7 colos jobb vétel lenne akár az is. wifi legyen benne az a legfőbb lényeg, illetve a másik kérdésem amit korábban feltettem de nem kaptam választ az az, hogy milyen tablet kellene ahhoz hogy world of warcraft fusson rajta? gondolom valami felsőbbkategóriás vagy?
-
Tarill
őstag
tableten lehetne world of warcraftozni? vagy csak a felső kategórásokon?
-
Tarill
őstag
ezt hol tegyem fel? nincs ezzel kapcsolatos topik csak ez
-
Tarill
őstag
hello! Segítségetek szeretném kérni mert nagyon amatőr vagyok a tablet témában. Olyan 40k körül milyeneket lehet kapni? Mire érdemes figyelni? Használtpiaca hogy megy ezeknek? Csak wifis netezésre kéne esetleg kisebb játékok. Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest