- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Olvasgattam, hogy milyen tableteket ajánlotok és úgy látom, hogy ebben a kategóriában ahol én keresgélek a Lenovot ajánljátok. Szóval most szeretnénk venni egy tabletet, ami csak böngészésre és GPS-re lenne használva, esetleg még youtube videó. A gps miatt 8"-nél nagyobba nem gondolkodtunk. Eddig a választás a Lenovo, de jó lenne ha találnánk olcsóbbat, most ezt néztem, erről valaki tudna bármit mondani? ALCATEL OneTouch Pixi 3 (8) WIFI Smoky Grey. Esetleg ajánlott vagy abszolút nem? Az ár max. 40 de jobb lenne ha esetleg 30-35-be beleférne.Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy erről a tabról van valakinek valami ismerete? Mi a véleményetek róla? Mit tudtok róla? [TAB]
Köszönöm szépen a segítséget! -
Boost3er
tag
válasz
AxBattler #49761 üzenetére
Nem feltétlenül MS office, csak ha van egy dokumentum, akkor azokat meg tudjam nyitni, de androidon meg tudom nyitni van rá quickoffice vagy ilyesmi ami kezeli a .docx-et meg ilyeneket nem? Egyébként köszönöm a segítséget megnézem ezeket a tableteket is, mert első sorban én is a windowsos tableteket néztem, csak nagyon drágának tűntek.
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
45 ezer Ft-ig tudnátok ajánlani valami tabletet, ami egy laptopot váltana fel, amit netezésre illetve suliba word és ilyen dolgokra használnék? Ha esetleg ilyen nincs, akkor milyen árkategóriába kéne keresgélnem? Nem nagyon tudom ,hogy a tabletek azok, milyen árba mennek.
Köszönöm a segítséget! -
Boost3er
tag
Sziasztok!
Olvasgattam a topicot, de még nem tudtam végigolvasni az egészet. A barátnőm kitalálta, hogy karácsonyra szeretne egy tabletet a szüleitől. Olyan 40ezer környékén milyet ajánlanátok? Laptop mellé netezésre esetleg némi filmezésre és lecke írás közbeni használatra.
Köszönöm előre is a segítséget.Üdv: Boost3R
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Spórolós topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest