- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
pischta
csendes tag
válasz
cidalain #78075 üzenetére
Valamennyire hajlandó vagyok 100e Ft fölé menni, ha muszáj. A Huawei Mediapad M5 10-en gondolkodom is. A tesztben viszont olyant olvasok, hogy a felület néha megdöccen, plusz erősen melegszik erőforrásigényes játékoknál, plusz nagyon szaggat. A kérdésem: akkor most ez jó hardverileg, vagy nem? Olvastam Galaxy S3-mal összehasonlító tesztet, ott azt írják, annál 25%-al jobb a teljesítménye. A Galaxy S3 is tetszene, de, ha hosszabb távon akarom használni, a nagyobb teljesítmény számít.
Lehet felbontást állítani ezeknél? Nekem nem számítana a nagy felbontás, és, ha bizonyos alkalmazásoknak ez segít, szívesen visszavenném a felbontást.
ROM csere ezeknél mennyire megoldható? -
pischta
csendes tag
Sziasztok!
10"-os tablet vásárlásán gondolkodok. Nézegettem a téma összefoglalót, de egyrészt, az már több hónapos, másrészt azért megfogalmazom a szempontjaimat, hátha mást ajánlotok, mint ami ott van.
Nekem fontos a hosszú terméktámogatás - ebben az is benne van, hogy jó lenne, ha nem kellene két év múlva lecserélnem (ok, minden számítógép-szerű dolog folyamatosan fejlődik, de legalább ne legyen tetű lassú 2 év múlva még).
Elsősorban nem játékra lenne, a 3D-s teljesítménye nem elsődleges szempont. A kijelző felbontása sem. Árban valamivel 100e fölé is hajlandó vagyok menni, ha kell. RAM:min 3GB. Tárhely:min 32GB.
Nem ártana, ha le lehetne cserélni rajta a romot. Nem tervezem ezt a közeljövőben, de esetleg hosszabb távon igen. -
pischta
csendes tag
válasz
tjb007 #41995 üzenetére
Köszönöm a választ. Mit jelent az, hogy nem támogatott a Linux rá? A processzora PC processzor. A többi hw elemhez nincs linuxos driver (kernel modul, ahogy tetszik), vagy egyéb akadálya van? Azért kérdezem, mert ha csak az a gond, hogy jelenleg nincs megfelelő driver, ez még változhat. Nekem nem most lenne aktuális rá a Linux, csak, ha már nem tudom az Androidot frissíteni rajta. A frissítésbe bele tartozik a MOD telepítés is nekem. Ha azzal kihúzhatom a tablet kimúlásáig, az is jó. Az viszont jó hír, hogy a Nexusra meg Ubuntu lesz.
A teljesítménnyel kapcsolatban: az itteni mobilarénás tesztben volt egy összehasonlítás, az alapján mondtam a jobb teljesítményűnek az fhd10-et. Én nem ismerem ezeket a tesztprogramokat...
Még valami: pendrive csatlakoztatható a Nexus 10-hez? -
pischta
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárlást tervezek. Tetszik az Asus memo tab fhd 10. Olvastam, hogy valaki inkább a Nexus 10-et ajánlotta. A tesztből az látszik, hogy az fhd 10 erősebb. Többfélére tervezem használni: netezés, filmnézés (hdmi-n is), játék. Az, hogy Atom procival van, előny, és hátrány is lehet. Előnye pl., hogy ha már nem lesznek frissítések rá, akkor elvileg akár Linuxot is tehetek rá. Hátránya pedig, hogy némely appok nem futnak rajta. Szeretnék venni hozzá billentyűzetet is. Tudom, hogy ezzel csak bt-s megy, a Transformer széria lenne ideális, de annyit meg nem akarok költeni rá.
Néztem az fhd 10 fórumát, elég kevés a hozzászólás, a Nexus 10-hez jóval több (bár az régebbi is). Ennyire nem veszik ezt a tabot? Még talán akkor is több lenne a hsz, ha hibás lenne. Tapasztalatok, javaslat? Árban nem nagyon akarok ezek fölé menni, a garanciális feltételek ezeknél tűnnek jónak. Alternatív ötletet is szívesen fogadok, hátha nem vettem figyelembe valami jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Philips LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Haditechnika, harcászat
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest