- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallcurrant
tag
Így már érthető, köszönöm szépen.
-
smallcurrant
tag
válasz
cidalain #72325 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.
Tehát az M2 akkor HD filmre, olvasásra (PDF, WORD, EXCEL, PPT) és gyengébb játékokra alkalmas?
Mellesleg melyek azok a játékok, amikhez komolyabb gép kell?
Akadásmentes, az aksija sokáig bírja és megbízható, hosszú életű? Illetve ha 2 éves, akkor mire érdemes felfrissíteni?Az olvasottak alapján nem tűnik rossznak, de a 8 hüvelyk az mekkora pontosan, mihez lehetne hasonlítani? Az igazat megvallva, csak 10-es tableteket láttam, fogtam és nem tudom, hogy a 8-as mekkora.
-
smallcurrant
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok és a segítségeteket szeretném kérni.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző: olvasni jól lehessen rajta és filmek, sorozatok is jól láthatóak legyenek (minimum 8-as)
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni: újat
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről: itthonról
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni: olvasás, filmnézés, zene, böngészés, játék (de nem a komolyabb kategóriások)
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum: 60-80 000, de ha +5-10 k-ért még valami nagyon extrát tud, akkor lehet róla szó.Nem volt még tabletem, de hosszú életűt szeretnék, hosszú üzemidővel és jó lenne, ha nem kéne sokat frissítgetni, napra kész lenne. Filmeket HD-ban szeretném nézni, akadás mentesen és gyorsan fusson.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged