- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
cidalain #85722 üzenetére
Köszönöm a segítséget, én is erre gondoltam csak érdekelt volna nem tud e valaki valami más megoldást is hogy jobban működjön. Használtan vettem nagyon olcsón, nem volt még tablettem tudtam hogy nem lesz valami gyors de Android 7 van rajta meg még újan is lehet venni gondoltam megnézem milyen és ha lehet majd csinálok vele valamit. Lehet hogy a telefonra jobban van megírva a rendszer.
Az ilyen tablettet nem ajánlom senkinek azért írom mert még most is lehet venni újan is.
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #85721 üzenetére
A Cortex-A7 et csak példának írtam hogy az is 4 magos és 1,3 Ghz de régebbi mint a Cortex-A53 ami 4 magos 1,2 Ghz.
Azért írtam mert van egy régebbi telefonunk is amiben a CPU: Cortex-A7 van és Android 4.4 rendszer van rajta ami elég jól működik. Játékokat amit a Play áruházból fel lehet rá telepíteni meg más programokat is gyorsan nyit meg annyival gyorsabban hogy a kettőt össze se lehet hasonlítani. Míg a telefonon egyből elindul és megy addig a tabletten vagy háromszor megpróbálom elindítani és akkor se mindig, ötödjére mondjuk elindul és akkor is lassan fut akadozik nem úgy mint a telefonon pedig mind a kettőben ARM Mali-400 MP2 GPU van ami 2 magos és 500 Mhz.
-
Irvkhf
aktív tag
Azt írja az oldal róla hogy CPU: Cortex-A53, CPU Cores 4, CPU Maximum Frequency 1,2 Ghz. A CPU Cortex-A7 is négy magos és 1,3 Ghz. Tudom hogy 1Gb RAM van benne és 8 Gb ROM. Eredetileg Android 7 van rajta amivel elég lassú azért akarok inkább valami Android 4.4 vagy 5 öt tenni rá. Esetleg valami mini Linuxot ha lenne de nem találtam.
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #85714 üzenetére
Navon IQ7 2018, Soc model A64.
-
Irvkhf
aktív tag
Nincs valami módosított kisebb hely igényű android vagy linux amit egy régebbi tablettre is fel lehet rakni.
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok !
Vettem egy Navon IQ7 2018 tablettet, az a bajom vele hogy nagyon lassú alig lehet valamire használni. A rendszert újra telepítettem de úgy se sokat javult. Van valami lehetőség kicsit jobbá tenni vagy valami más operációs rendszert telepíteni rá ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Apple Ipad 10.generáció
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest