- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
még egy kis kérdés:
Asus Transformer Pad TF103CX 8GB Refurbished tablet, fekete (Android)
mennyire érné meg ezt a pénzt, van -e vlaami ismert szériahibája? Paraméterekben bőven elég lenne arra, amire kellene. Az nem gond, hogy nincs nyalóka rá (ha nincs)
-
Ubul86
őstag
Sziasztok, mit tudnátok ajánlani?
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? - min 10"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - főleg új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? - itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - játék
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül. - 100 alatt esetleg, de bármit meghallgatokEgyik ismerősöm fiának akar venni egy tabletet (a gyerek kb. 7-8 éves, ha esetleg plusz infó
) , és gondoltam rákérdezek itt, hogy ki - mit tud ajánlani lyen paraméterekkel ... 3G nem számít (sőt, nem is kéne), memória jó, ha min. 2 giga, tárhely min. 8 GB.
szín mindegy, gyártó mindegy.
Köszönöm előre is.
Játékban nem a high-end csúcsszuper játékokra gondolok (konkrétan nem is tudom mit szeret az illető), de angry birds-zel ne legyen baja
-
Ubul86
őstag
Sziasztok.
Munkatársnőnek kéne tabletet ajánlanom, max 80-ig, 8-10 colos (ha tudtok a méretek között többet ajánlani, azt megköszönném), billentyűzettel.
Tudnátok segíteni, kb belőni, hogy hol lenne érdemes (edigital?
), és hogy ebben az összegben mely gyártótól mely típust kéne belőni az elkövetkezendő 1 hónapban?
Más igény nincs, min. 4.2-es android, 1 gb ram, min. 8 gb tárhely...
kicsit off, de lenovonál itt is ugyanaz a helyzet, mint laptopoknál, hogy 1-2 hónap a szervíz, ha gebasz van?Mert akkor tablet téren annak is lőttek
-
Ubul86
őstag
válasz
tjb007 #57261 üzenetére
köszönöm a megerősítést az A10el kapcsolatban neked is
Asust még körbejárom, de akkor valószínűleg a Lenovo marad.
amúyg jól elírtam, mert ~50K-t írtam a korábbi hozzászólásomban, a belinkelt lenovo meg 60000
de emlékeim szerint azt akarja
csak 52900ra emlékeztem mikor mutatta a linket :S (előfordulhat árváltozás ilyen gyorsan edigitalnál?
)
-
Ubul86
őstag
Sziasztok.
Egyik ismerősöm tabletet szeretne venni, konkrétan a laptopot akarja lecserélni (mert az elromlott, és újat nem akar már venni)
Kinézett 50K környékén egy Lenovo-t edigitalnal, 10"-os (annál lejjebb nem akarja adni)
Kérdés: 50-60000 ft között ennél jobb van -e ekkora méretben, és esetleg frissebb androiddal? Ennek nem találtam mobilarena-s topicot, nem lehet valami népszerű, bár külföldi reviewek alapján a pénzét megéri.
ui: itthon megvásárolható érdekli csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest