- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskd
tag
válasz
Somatom #85029 üzenetére
A Huaweit a HMS miatt húztam ki, a Lenovot megnézem, mit tudhat, bár ahogy nézem, a "nap végén" hasonló a csomag ára, akkor meg már a combosabb+elterjedtebb Samsungra szavaznék.
Az oké, hogy szoftveresen segít az app, de ha nincs ott gomb, ahol kéne, azon nem segít, nem? Úgy láttam, több esetben divat a "US" elrendezés, amin ennek nincs hely. -
kisskd
tag
Üdv!
Olyan tabletre lenne szükség, amin megoldható:
- billentyűzetes jegyzetelés (magyar felirat, és gyári kiadás nem feltétel, de kéne í betűnek hely, és az, hogy jól el lehessen csomagolni táskába, a full különálló rapoo ezen megbukott)
- tollal "digitális jegyzetlap" + skiccelés + vektoros rajzokba "belejegyzetelés" (tehát a "gumibumszlis" toll nem elég)
- klasszikus "alkotó rajzolás" (amiből vmi szép, raszteres kép lesz) csak nice-to-have (tehát nem kell 8 csilliárd fokozatú nyomásérzékelés)
Ezt szeretnénk lehozni "olcsón" (tudva, hogy a legdrágább a használhatatlan), és véletlenül sem "almás vonalon".
Alapvetően új, hazai beszerzésben, de kellően jó ajánlat esetén ezekből engedhetünk. Jól látom, hogy ez a mezőny a Samsung Tab S6 (ha még találunk), vagy Tab S7-től indul? -
kisskd
tag
Sziasztok!
Speciális feladatra keresnék tabletet, (és szoftvert), vagy lehet más hardvert, de jobb topic ötletem nem volt:
80 éves nagymamának szeretnénk vmi videóhívásra alkalmas kütyüt #COVID jeligére. Szemüveggel normálisan lát, újságot/könyvet el tud olvasni egyéb segédeszköz nélkül, egy régi nokia butaphonenal telefonál, de SMS-t már nem tanult meg írni. Wifi van otthon, az lenne a cél, hogy a legkevesebb kattintással tudjon FB messengeren minimum, de jobb esetben Viberen is videóhívást indítani, és fogadni. Beállítást, betanítást megoldom, utána ne kelljen hozzányúlni.
Jó lenne 50k magasságában kihozni, de ha van hozzáadott értéke, több is belefér, csak feleslegesen nem szeretnénk befektetni, mert kérdéses, mennyire válik be. Jó lenne itthon beszerezni, de végső esetben a külföld sem gáz, csak nyilván jobb lenne, ha hamarabb ideérne. 8-10 col szerintem mind1, új/jó állapotú használt is beleférhet.
Szoftver tippeket is szívesen fogadnék, amivel egyszerűsíthetem a használatot, vagy ha létezik erre a céleszköz, az is szimpi lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest