- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsida72
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérésem:
Van a gyereknek egy Navon platinum 10 tabja egyszer csak nem kapcsolt be, logónál tovább nem ment. Aztán felraktam rá CWM, 4.2.2 minden jól működött, aztán kíváncsiságból visszaraktam az eredetit ROM-ot 4.0.4-et, ekkor a kijelző érintőjének a jobbra-balra irány felcserélődött, tükörképbe kell érinteni, hogy érzékelje (a fel le jó volt). Utána megint visszatettem ugyanazt a 4.2.2, amivel eddig jó volt, de valamiért a kijelző jobbra balra érzékelése még mindig fordítva működik - erre nincs valami egyszerű megoldás.
Nagyon megköszönném! -
Dzsida72
csendes tag
Üdv!
SEGÍTSÉG!
Van a gyereknek egy Navon platinum 10 tabja egyszer csak nem kapcsolt be, logónál tovább nem ment. Aztán felraktam rá CWM, 4.2.2 minden jól működött, aztán kíváncsiságból visszaraktam az eredetit ROM-ot 4.0.4-et, ekkor a kijelző érintőjének a jobbra-balra irány felcserélődött, tükörképbe kell érinteni, hogy érzékelje (a fel le jó volt). Utána megint visszatettem ugyanazt a 4.2.2, amivel eddig jó volt, de valamiért a kijelző jobbra balra érzékelése még mindig fordítva működik - erre nincs valami egyszerű megoldás. Nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest