Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Norby86

őstag

Sziasztok!

Szerintetek egy Alcor Zest Q813I vagy egy Alcor Zest Q933RS tablet érné meg jobban? Használtan kb egy árban mozog a kettő ahogy néztem. Viszont olvasok mindkettőre negatívumokat a fórumokban. A nagyobb kijelzős modellre (Q933RS) olyat is olvastam hogy nem tudja megfelelően meghajtani a MALI-400 a képernyőt a nagyobb felbontása miatt. De hogy mi gaz ebből és mi nem azt nem tudom. Szóval szerintetek melyik érné meg jobban, vagy melyik nem? Érdekelne őszintén akár negatív, akár pozitív vélemény, mert a napokban szeretnék dönteni és használtan vásárolni.

• Norby86

őstag

Sziasztok!

Egy-két héten belül aktuális lesz a tablet vásárlásom és nem tudom hogy melyiket is lenne érdemes megvenni. Inkább elmondom az igényeim, hátha tud valaki okosat mondani hogy milyen tabletet vegyek. Szeretném ár/érték arányban olcsón megúszni és használtan is érdekelnek tabletek. Tehát nekem elsősorban internetezésre, néha alkalmanként némi játék futtatására, illetve webes streamek nézésére kellene a tablet. Van most egy samsung galaxy s3 mini telefonom és ezen a legtöbb játék amivel eddig játszottam elmegy szépen, a stream viszont szaggat,akadozik, gondolom a memória kicsi, vagy a proci gyenge ehhez, mert a wifi jellel semmi gondom nincs. Lényeges szempont tablet vásárlásakor hogy ne akadozzon, lagozzon miközben pl. böngészem a webet, vagy programokat nyitok meg, tehát gördülékeny legyen a használata. Kinéztem magamnak a Overmax Steelcore 10-III tabletet amit használtan 40 körül megkaphatnék, és kinéztem még a Alcor Zest Q813I tabletet ami újonnan 48 körül van, használtan gondolom 40 körül szintén kapható lenne. Viszont nem tudom hogy a 2 giga memória mennyire fontos ha én csak egyszerre egy alkalmazást futtatok? Mert ha nem annyira mérvadó, akkor esetleg egy GPS-el szerelt tablet 1 GB rammal és szintén 4 magos 1,6 gigás procival is elfogadható lehet számomra. Ajánlanak itt még sokan Wayteq tableteket is. De ezekről elég vegyes információkat hallottam minőség szempontjából. ár az általam kinézett két tabletre is halottam jót és rosszat is. Talán ezért sem tudok dönteni.

• Norby86

őstag

válasz tjb007 #46812 üzenetére

Köszi. Akkor szerintem ennél maradok. De még egy kérdés felmerült bennem. Wifi Display van ebben a készülékben? (Alcor Zest Q813i) Mert szeretném ha a samsung smart tv-re a tablet képernyőjét át tudnám sugározni.

• Norby86

őstag

Sziasztok!

Szeretnék hamarosan egy tabletet venni a következő feltételekkel.
    Ár max ~ 50.000 Ft , kijelző mérete 7,9" - 10" colos, processzor 4 magos 1,6 Ghz vagy még erősebb, memória mérete DDR3 2GB vagy nagyobb legyen. Egy ilyet találtam egyenlőre mely megfelelne az igényeimnek ez az ALCOR ZEST Q813I. Jól választok ha ezt venném, vagy esetleg tud valaki ennél jobbat tanácsolni? Akár külföldi beszerzéssel is, bár elsősorban inkább hazai érdekellne a garancia miatt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés