- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Szerintetek egy Alcor Zest Q813I vagy egy Alcor Zest Q933RS tablet érné meg jobban? Használtan kb egy árban mozog a kettő ahogy néztem. Viszont olvasok mindkettőre negatívumokat a fórumokban. A nagyobb kijelzős modellre (Q933RS) olyat is olvastam hogy nem tudja megfelelően meghajtani a MALI-400 a képernyőt a nagyobb felbontása miatt. De hogy mi gaz ebből és mi nem azt nem tudom. Szóval szerintetek melyik érné meg jobban, vagy melyik nem? Érdekelne őszintén akár negatív, akár pozitív vélemény, mert a napokban szeretnék dönteni és használtan vásárolni.
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Egy-két héten belül aktuális lesz a tablet vásárlásom és nem tudom hogy melyiket is lenne érdemes megvenni. Inkább elmondom az igényeim, hátha tud valaki okosat mondani hogy milyen tabletet vegyek. Szeretném ár/érték arányban olcsón megúszni és használtan is érdekelnek tabletek. Tehát nekem elsősorban internetezésre, néha alkalmanként némi játék futtatására, illetve webes streamek nézésére kellene a tablet. Van most egy samsung galaxy s3 mini telefonom és ezen a legtöbb játék amivel eddig játszottam elmegy szépen, a stream viszont szaggat,akadozik, gondolom a memória kicsi, vagy a proci gyenge ehhez, mert a wifi jellel semmi gondom nincs. Lényeges szempont tablet vásárlásakor hogy ne akadozzon, lagozzon miközben pl. böngészem a webet, vagy programokat nyitok meg, tehát gördülékeny legyen a használata. Kinéztem magamnak a Overmax Steelcore 10-III tabletet amit használtan 40 körül megkaphatnék, és kinéztem még a Alcor Zest Q813I tabletet ami újonnan 48 körül van, használtan gondolom 40 körül szintén kapható lenne. Viszont nem tudom hogy a 2 giga memória mennyire fontos ha én csak egyszerre egy alkalmazást futtatok? Mert ha nem annyira mérvadó, akkor esetleg egy GPS-el szerelt tablet 1 GB rammal és szintén 4 magos 1,6 gigás procival is elfogadható lehet számomra. Ajánlanak itt még sokan Wayteq tableteket is. De ezekről elég vegyes információkat hallottam minőség szempontjából. ár az általam kinézett két tabletre is halottam jót és rosszat is. Talán ezért sem tudok dönteni.
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Szeretnék hamarosan egy tabletet venni a következő feltételekkel.
Ár max ~ 50.000 Ft , kijelző mérete 7,9" - 10" colos, processzor 4 magos 1,6 Ghz vagy még erősebb, memória mérete DDR3 2GB vagy nagyobb legyen. Egy ilyet találtam egyenlőre mely megfelelne az igényeimnek ez az ALCOR ZEST Q813I. Jól választok ha ezt venném, vagy esetleg tud valaki ennél jobbat tanácsolni? Akár külföldi beszerzéssel is, bár elsősorban inkább hazai érdekellne a garancia miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hardcore café
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- EA Sports WRC '23
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged