- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Williamgrant #83776 üzenetére
jogos
-
BiP
nagyúr
válasz
koma106 #83668 üzenetére
Tudom, hogy ez android topik, de 8"-on én sem láttam más lehetőséget. Androidon 60e (lenovo m8, huawei m5 lite) és 180e (active3) között semmi érdemleges nincs/nem találtam, így a black fridayben akciós ipad mini lett a válaszott 125ért.
A leendő tulajok családjában úgyis vannak iphone-ok, így az ios nem volt kizáró tényező) -
BiP
nagyúr
válasz
cidalain #83607 üzenetére
Köszi a választ. Lenovo M8-ba én is beleszaladtam keresés és szűrés közben, kb. az volt a legszimpatikusabb. Meglepett, hogy csak 60e, pont emiatt aggódom, mennyire használható.
Ők cuccokra vigyázó típusok szerencsére. Nem bika tabletet akarnak, csak olyat, amit pár év múlva se kell lecserélni, mert pl. már lassú az egész vagy esik szét.
Meg főként azért szeretne sógorom hosszútávra, mert nem akarja 2 évente cserélgetni nekik a cuccost. Báty Samsungja (valami S-es Tab lehet, sajnos típust nem tudok, de nem béna) 4éve állja a sarat, hasonló koncepcióban gondolkoznak. Azt akkor 120-ért vették, sajnos azóta jobban elszálltak az árak. Felsőkat. Samsungok jó drágán vannak már csak. -
BiP
nagyúr
Sziasztok,
Tablet téren én sem vagyok nagy mágus, ezért kérném a segítségeteket, miket tudtok esetleg ajánlani. Sógoroméknél 2 kisebb gyerkőc van (8 és 6éves lányok), nekik kéne tabletet venni. (hogy ne a bátyjukat nyúzzák vele
)
Méretben 8"-os méret lenne az ideális, lehetőleg magyar boltból.
Gondolom főleg mese/videonézés, némi gyerekjáték lenne a fő felhasználás. (ezalatt ingyenesen elérhető játékokat értek)
A max. keret 150e, a lényeg, hogy hosszútávon is jó legyen. (biztos van 50ért is gyereknek való tablet, de a cél az lenne, hogy ne legyen szenvedés használni, akár évek múlva sem)
Modem nem kell bele, elég a wifi, otthoni, ellenőrzött használat.
Alternatív versenyző az ipad mini 2019. Van ennek androidos "párja", ami hasonló sebességű, tulajdonságú, árú?
Preferált márka a Samsung, (nagyobb testvérnek az van, bevált) de más sincs kizárva.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest